Tek HDD ikiye bölünebilir mi?

idrsbzk

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda 1 TB boyutunda bir HDD var. Bilgisayarımda Windows ve Hackintosh kullanmak istiyorum ama Hackintosh kurarken bazen tüm diski Apple formatına göre formatlamam isteniyor. Formatlayınca da bu sefer başka sorunlar karşıma çıkıyor (kurulum hatası, donanım hatası, donma, siyah ekran vs.) Yani boşu boşuna diski formatladığımla kalıyorum.

Terminalden ya da başka bir şekilde bu HDD'yi çift olarak bölebilir miyiz? Şunu sormuyorum yalnız: Hani Windows kurarken "disk 0"ı C: Ve D: diye ikiye bölüyoruz ya. O değil benim sorduğum. Çünkü onu da yaptım Hackintosh yine sorun çıkardı illa tüm diski formatlamamı istiyor. Benim söylemek istediğim terminalden diskpart>list disk yazdığımda direk "disk 0: 500 GB, disk 1: 500 GB" gibi gözükmesi. Yani disk 0 ve disk 1 tamamen birbirinden bağımsız diskler imiş gibi gözükmesi. Umarım anlatabilmişimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı