Tek HDD Mac OS X Maverick boot olamama sorunu..

ONUR BİLGİN

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar..

Arkadaşlar geçenler de evdeki toplama bilgisayarıma maverick kurdum zaten başarılı kurulum sayfasında da bundan bahsettim (@Recep Baltaş ' a Teşekkürler..) . Ancak şöyle bir problemim var mount efi işlemlerinde sonuç alamıyorum. Yani forumda bahsedilen hiç bir çözüm işime yaramadı . Belki de ben beceremedim :)

Sistemimin özellikleri şöyle :
  • Gigabyte G41 combo anakart
  • Gigabyte GT 420 ekran kartı
  • 3 GB DDR2 ram
  • 500 GB Samsung Sata HDD
Kurulum sorunsuz gerçekleşti ancak HW sensors, Clover BL. ve Clover Configrator bu paketlerde problem yaşıyorum. Video da ki anlatımları aynen harfi harfine yaptım ama sonuçlarımın hiç biri bahsedilenler gibi olmadı. Acaba kurulum sırasında mı bir hata yaptım bilmiyorum. Ve şuan tek HDD kullanıyorum ve 3 bölüm bu disk . Maverick dışında başka hiç bişey kurulu değil . USB disk olmadan boot edebilmenin yolunu bi türlü bulamadım . Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

@Recep Baltaş

Kardeş bende kurulum herşeyi yaptım ama bendede bi türlü usb den kurtulamadım. Aslında boot seçeneklerinde efi de görmedim recep beyin uyguladığı ayarlar bende yok.
Kurulumu yaptım fakat clover falan çalıştı Mountta yaptım. EFI'leride yaptım ama bi türlü hdd boot olmadı. Bende yardım bekliyorum..
Asus k55v serisi.
İntel ve geforce ekran kartı var.

Öncelikle merhabalar..

Arkadaşlar geçenler de evdeki toplama bilgisayarıma maverick kurdum zaten başarılı kurulum sayfasında da bundan bahsettim (@Recep Baltaş ' a Teşekkürler..) . Ancak şöyle bir problemim var mount efi işlemlerinde sonuç alamıyorum. Yani forumda bahsedilen hiç bir çözüm işime yaramadı . Belki de ben beceremedim :)

Sistemimin özellikleri şöyle :
  • Gigabyte G41 combo anakart
  • Gigabyte GT 420 ekran kartı
  • 3 GB DDR2 ram
  • 500 GB Samsung Sata HDD
Kurulum sorunsuz gerçekleşti ancak HW sensors, Clover BL. ve Clover Configrator bu paketlerde problem yaşıyorum. Video da ki anlatımları aynen harfi harfine yaptım ama sonuçlarımın hiç biri bahsedilenler gibi olmadı. Acaba kurulum sırasında mı bir hata yaptım bilmiyorum. Ve şuan tek HDD kullanıyorum ve 3 bölüm bu disk . Maverick dışında başka hiç bişey kurulu değil . USB disk olmadan boot edebilmenin yolunu bi türlü bulamadım . Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

@Recep Baltaş
Bi de bana sorunun çözümünü iletirsen sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı