Bir süre önce aşağıya bıraktığım linkteki rehberi izleyerek Windows 10 kurulu bilgisayarıma macOS kurmaya çalışmıştım ama Windows'un bulunduğu diski silmediğime emin olmama rağmen diskim arızalandı ve Windows'u açamadım. Kurulum ekranına kadar gitmiştim, donamımım da uyumlu.
Kısaca tek hard diske macOS ve Windows kurabilir miyim?
Rehber linki:
(Diğer konularda sorunumu çözecek bilgiye ulaşamadım; bende zaten Windows 10 kurulu, yanına Mac kurmak istiyorum.)
Kurabilirsin. Clover imaj kullanman daha iyi olabilir. Windows'ta Disk Yönetimi'nden alan ayırıp rahatlıkla kurabiliyor olmanız lazım. HDD 7200RPM ve SATA 3 değilse ağır gelebilir macOS. Sistem özellikleriniz neler?
Kurabilirsin. Clover imaj kullanman daha iyi olabilir. Windows'ta Disk Yönetimi'nden alan ayırıp rahatlıkla kurabiliyor olmanız lazım. HDD 7200RPM ve SATA 3 değilse ağır gelebilir macOS. Sistem özellikleriniz neler?
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...
Uzun yıllar boyunca Clover kullandıktan sonra sahneye yepyeni, taze bir önyükleyici geldi: OpenCore. Peki bu yeni bootloader ile Clover arasındaki fark ne? OpenCore Artıları: Daha hızlı önyükleme Daha iyi kext enjeksiyonu Sistem bütünlüğünün (SIP) devre dışı bırakılmasını gerektirmez, bu...