Tek HDMI çıkışlı laptopa 2 ekran takma

Atalay Arık

Kilopat
Yer
Lüleburgaz
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 4590 Asus Rog Strix RX 570 2 tb hdd + 500 gb ssd + 8+4 12 gb ram
Arkadaşım hiç araştırmadan etmeden lak diye kendine 2.monitör diye bir ekran almışta laptonunda sadece 1 HDMI çıkışı var başka monitörü zaten var, display chain tarzı şeylere baktım da HDMI da yokmuş anladığım kadarı ile ondan yapamayacak. Benim aklıma HDMI coğaltıcılar geldide parçanın kalitesi önemli plur herhalde. Arkadaş 1080p 240Hz'lik bir monitör aldı önceki 144 1080'di, bu değerleri karşılayacak bir çoğaltıcı önerir misiniz? Veya başka bir çözüm yönteminiz var mı? (yeni aldığı ve eski aldığı monitörde Type-C yok)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım hiç araştırmadan etmeden lak diye kendine 2.monitör diye bir ekran almışta laptonunda sadece 1 HDMI çıkışı var başka monitörü zaten var, display chain tarzı şeylere baktım da HDMI da yokmuş anladığım kadarı ile ondan yapamayacak. Benim aklıma HDMI coğaltıcılar geldide parçanın kalitesi önemli plur herhalde. Arkadaş 1080p 240Hz'lik bir monitör aldı önceki 144 1080'di, bu değerleri karşılayacak bir çoğaltıcı önerir misiniz? Veya başka bir çözüm yönteminiz var mı? (yeni aldığı ve eski aldığı monitörde Type-C yok)

HDMI çoklayıcı?

Type-C to DP kablo ile bağlanabilir eğer bilgisayarda DP destekli Type-C portu varsa.
Diğer ekranı da normal HDMI ile bağlar zaten.

Laptonunda ki Type-C girişini denemem lazım bende bir aparat var onunla denerim, Monster Abra A5 17 de cihaz Type-C'si görüntü aktarımı yapıyor mu denemem lazım.

HDMI çoğaltıcıya pek sıcak bakmıyorum. @Merdt hocamın dediği gibi bağlanılabilir.
pp'nizdeki animenin ismi nedir?
Toaru Kagaku No Railgun

Yazdım yazıda güzel bir HDMI çoklayıcı öneriniz var mı diye 240Hz'lik cihaz olduğundan onu destekleyecek cihaz pek yoktur herhalde.

En azından görüntü almak istiyorsanız diye demiştim 240Hz destekleyen var mı sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı