Tek HDMI girişi ile 2 görüntü almak

Auuuo123

Hectopat
Elimde 2 adet HDMI kablosu var. Hem monitörüme hem televizyonuma görüntü vermek istiyorum fakat ekran kartımda sadece bir tane HDMI girişi var. Yani sadece birini bağlayabiliyorum. İkisini de nasıl yapabilirim?

Elimde 2 adet HDMI kablosu var. Hem monitörüme hem televizyonuma görüntü vermek istiyorum fakat ekran kartımda sadece bir tane HDMI girişi var. Yani sadece birini bağlayabiliyorum. İkisini de nasıl yapabilirim?
Hem ekran kartında hem de monitör ve televizyonda olan bir girişi kullanın.

VGA veya Display port girişleri vardır mutlaka ekran kartının. Televizyonu bunlardan birisi ile bağlayın.

Bilgisayardaki diğer görüntü çıkışlarını dönüştürerek kullanabilir veya HDMI çoklayıcı kullanabilirsiniz fakat bu durumda her iki ekranda da aynı görüntü olur ve gecikme artabilir oyunlar için iyi olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı