Ben aynı şekilde iki ayrı bilgisayarı bağladım, üzerindeki tuş ile aralarında geçiş yapabiliyorum. Çoklayıcı olarak marka veremem Perpa'dan bir yerden almıştım ama siz kaliteli bir ürün almaya çalışın.
Bu ürünü yaklaşık 7 ay kullandım. Bir bilgisayar ve bir konsol bağladım. Ürün kaynağı otomatik algılıyor. Hangi cihaz açıksa ona otomatik olarak geçiyor. İki cihaz açıksa ve geçiş yapmak istiyorsanız tuşa basmanız lazım. 1080p monitör ile kullanmıştım. Görüntü kalitesinde hissedilir bir fark olmamıştı. Yeni monitör aldığım için artık kullanmıyorum. Bütçeniz varsa güç adaptörlü model almanız daha iyi olur.
Ben sizin yerinizde olsam bir ucu DVI bir ucu HDMI kablo alırdım ve konsolu öyle bağlardım. Çoklayıcı ile 144Hz alamama durumu var.
Örnek: Dark 1.8m Hdmi to Dvi (24+1) Çift Yönlü Görüntü Bağlantı Fiyatı
Bu ürünü yaklaşık 7 ay kullandım. Bir bilgisayar ve bir konsol bağladım. Ürün kaynağı otomatik algılıyor. Hangi cihaz açıksa ona otomatik olarak geçiyor. İki cihaz açıksa ve geçiş yapmak istiyorsanız tuşa basmanız lazım. 1080P monitör ile kullanmıştım. Görüntü kalitesinde hissedilir bir fark olmamıştı. Yeni monitör aldığım için artık kullanmıyorum. Bütçeniz varsa güç adaptörlü model almanız daha iyi olur.
Ben sizin yerinizde olsam bir ucu DVI bir ucu HDMI kablo alırdım ve konsolu öyle bağlardım. Çoklayıcı ile 144Hz alamama durumu var.
Örnek: Dark 1.8m Hdmi to Dvi (24+1) Çift Yönlü Görüntü Bağlantı Fiyatı
Benim monitörüm de zaten HDMI ile desteklemiyor sadece DVI-I'le destekliyor ama ekran kartımda DVI çıkışı yok. Kısa sürede tüm ürünleri toplattırıp p modeli çıkartmışlar Display Port ekleyip. Bu ürünle 144Hz almam imkansız sanırım. Eş zamanlı çoklayıcılar lazımmış onlar da 400-500 lira Amazon'da.