Tek HDMI girişi olan monitöre çoklayıcı takmak

wenX

Kilopat
Makaleler
1
Tek HDMI girişli monitörüme çoklayıcı takarak hem konsolu hem bilgisayarı kabloları çıkartıp takmadan kullanmak istiyorum. İşe yarar mı? Monitörüm: BenQ XL2411.

Kullanabilirsiniz hocam. Zararı olmaz. Arkadaşın attığı ürün güzel.

Kullanabilirsiniz hocam. Zararı olmaz. Arkadaşın attığı ürün güzel.

Kullanabilirsiniz.

Bu ürün nasıldır?
Mediamarkttakine vereceğim paraya bundan yaklaşık 3 tane alıyorum ve 1 giriş daha fazla.

Bu ürün nasıldır?
Mediamarkttakine vereceğim paraya bundan yaklaşık 3 tane alıyorum ve 1 giriş daha fazla.
Bu ürünü yaklaşık 7 ay kullandım. Bir bilgisayar ve bir konsol bağladım. Ürün kaynağı otomatik algılıyor. Hangi cihaz açıksa ona otomatik olarak geçiyor. İki cihaz açıksa ve geçiş yapmak istiyorsanız tuşa basmanız lazım. 1080p monitör ile kullanmıştım. Görüntü kalitesinde hissedilir bir fark olmamıştı. Yeni monitör aldığım için artık kullanmıyorum. Bütçeniz varsa güç adaptörlü model almanız daha iyi olur.
Ben sizin yerinizde olsam bir ucu DVI bir ucu HDMI kablo alırdım ve konsolu öyle bağlardım. Çoklayıcı ile 144Hz alamama durumu var.
Örnek: Dark 1.8m Hdmi to Dvi (24+1) Çift Yönlü Görüntü Bağlantı Fiyatı

Son düzenleme:
Bu ürünü yaklaşık 7 ay kullandım. Bir bilgisayar ve bir konsol bağladım. Ürün kaynağı otomatik algılıyor. Hangi cihaz açıksa ona otomatik olarak geçiyor. İki cihaz açıksa ve geçiş yapmak istiyorsanız tuşa basmanız lazım. 1080P monitör ile kullanmıştım. Görüntü kalitesinde hissedilir bir fark olmamıştı. Yeni monitör aldığım için artık kullanmıyorum. Bütçeniz varsa güç adaptörlü model almanız daha iyi olur.
Ben sizin yerinizde olsam bir ucu DVI bir ucu HDMI kablo alırdım ve konsolu öyle bağlardım. Çoklayıcı ile 144Hz alamama durumu var.
Örnek: Dark 1.8m Hdmi to Dvi (24+1) Çift Yönlü Görüntü Bağlantı Fiyatı

Benim monitörüm de zaten HDMI ile desteklemiyor sadece DVI-I'le destekliyor ama ekran kartımda DVI çıkışı yok. Kısa sürede tüm ürünleri toplattırıp p modeli çıkartmışlar Display Port ekleyip. Bu ürünle 144Hz almam imkansız sanırım. Eş zamanlı çoklayıcılar lazımmış onlar da 400-500 lira Amazon'da.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı