Tek internet hattını 2 dairede kullanmak

123optik

Kilopat
Daha fazla  
İnternet kablosu çekeceksiniz bir ucunu modeme diğer ucunu ilgili daireye yetecek kadar.
Benim evde şu anda evin içine dahi 3 kablo gidiyor biri de üste gidiyor

En sağlamı kablo çekmek. Kablosuz bazen kafa yedirtiyor.

Mesafe uzak olacak o yüzden kablo ile yapmayı düşünüyorum.

İnternet kablosu çekeceksiniz bir ucunu modeme diğer ucunu ilgili daireye yetecek kadar.
Benim evde şu anda evin içine dahi 3 kablo gidiyor biri de üste gidiyor.

Anladım peki diğer dairede kullanmak için ürün öneriniz var mı?

Router ve o kata kablo çekersen kullanabilirler. Amazon.com.tr
Bunu kullanıyorum daha iyi bir öneri gelebilir.

Teşekkür ederim başka öneri gelmez ise önerdiğiniz ürünü alacağım.

Mesafe uzak olacak o yüzden kablo ile yapmayı düşünüyorum.

Anladım peki diğer dairede kullanmak için ürün öneriniz var mı?

Teşekkür ederim başka öneri gelmez ise önerdiğiniz ürünü alacağım.
Ürün kullanmıyorum ben sadece modem ve internet kablosu. İnternet kablosundan kastım porttan size gönderilen kablo gibi değil elektrikçiye gidince internet kablosu çekeceğim denilse verilecek kablo ondan kullanıyorum bir ucu modeme diğer ucu duvarı delip üst kata çektim bir sorun bağlantı yavaşlaması yaşamadım.
Nihayetinde tek modem (sizin evdeki) ve üst katlara çekmek için kullanılan internet kablosu iş bundan ibaret.

Router ve o kata kablo çekersen kullanabilirler. Amazon.com.tr
Bunu kullanıyorum daha iyi bir öneri gelebilir.
Hocam bu ürün tam olarak ne işe yarıyor?

Ürün kullanmıyorum ben sadece modem ve internet kablosu. İnternet kablosundan kastım porttan size gönderilen kablo gibi değil elektrikçiye gidince internet kablosu çekeceğim denilse verilecek kablo ondan kullanıyorum bir ucu modeme diğer ucu duvarı delip üst kata çektim bir sorun bağlantı yavaşlaması yaşamadım.
Nihayetinde tek modem (sizin evdeki) ve üst katlara çekmek için kullanılan internet kablosu iş bundan ibaret.

Benim büyük ihtimal ayrı bir modeme ihtiyacım olacak çünkü o dairede Wi-Fi kullanılacak daha çok

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı