Arkadaşlar, yeni nesil laptoplarda tek jak girişi kullanılmıştır büyük ihtimalle telefon kulaklıklarına uygun olsun diye hem mikrofon hem kulaklık için. Benim condenser mikrofonum var ve;
Connection: 3.5mm
Frequency Range: 20Hz-16kHz
Özelliklerine sahip ve ben bu mikrofonu direkt olarak laptopun jak girişine bağlayınca mikrofonum görünmüyor onun için ucuz çaplı USB ses kartı aldım onu kullanıyorum. Fakat asıl sorunum aşağıda resimlerini vereceğim Laptop'un kendi mikrofon ayarlarında. Geliştirmeler seçeneği var iken USB ses kartında yok ve ne yapıp ne ettiysem getiremedim herhangi bir driveri de olmadığı için yapamadım. Bana o seçenek lazım yardımcı olursanız çok sevinirim.
Eğer USB ses kartından dolayı diye düşünüyorsanız (Ben %99 öyle düşünüyorum.) tavsiye edebileceğiniz ortalama fiyatlı bir ses kartı var mıdır? Teşekkürler.
Resim 3'de olan deliştirmeler seçeneğini resim 1'de olan USB mikrofonum da olmasını istiyorum.
yardımcı olursanız çok sevinirim.
Eğer USB ses kartından dolayı diye düşünüyorsanız (Ben %99 öyle düşünüyorum.) tavsiye edebileceğiniz ortalama fiyatlı bir ses kartı var mıdır? Teşekkürler.