U Usenu Hectopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 3 27 Ağustos 2020 #1 Laptopta tek jak girişi var. Masaüstü mikrofonu o jaka taksam çalışır mı? Mikrofon: Trust 21678 Starzz USB Mikrofon 3.2 m Kablo Tru21678 Fiyatı
Laptopta tek jak girişi var. Masaüstü mikrofonu o jaka taksam çalışır mı? Mikrofon: Trust 21678 Starzz USB Mikrofon 3.2 m Kablo Tru21678 Fiyatı
Çözüm Yener K. 27 Ağustos 2020 Hocam çalışmayabilir. Çünkü tek jak mikrofonlu kulaklıklar da üç halka bulunuyor. Mikrofon olan en üst halkasıdır. Tek olan mikrofonda ise aynı normal kulaklık gibi çift hakla olur. Algılamayabilir. Tanımazsa bu tip bir dönüştürücü alın. Alfais 4456 Kulaklık Mikrofon Ayırıcı Çoklayıcı 3.5mm Splitter Switch Stereo Dönüştürücü Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Alfais 4456 Kulaklık Mikrofon Ayırıcı Çoklayıcı 3.5mm Splitter Switch Stereo Dönüştürücü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com
Hocam çalışmayabilir. Çünkü tek jak mikrofonlu kulaklıklar da üç halka bulunuyor. Mikrofon olan en üst halkasıdır. Tek olan mikrofonda ise aynı normal kulaklık gibi çift hakla olur. Algılamayabilir. Tanımazsa bu tip bir dönüştürücü alın. Alfais 4456 Kulaklık Mikrofon Ayırıcı Çoklayıcı 3.5mm Splitter Switch Stereo Dönüştürücü Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Alfais 4456 Kulaklık Mikrofon Ayırıcı Çoklayıcı 3.5mm Splitter Switch Stereo Dönüştürücü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 27 Ağustos 2020 #11 Recep Baltaş dedi: 3.5mm mikrofon ise TRRS girişli laptop portunda muhtemelen çalışmaz ve Y kablo gerektirir. Genişletmek için tıkla... Hocam onun yerine ses kartı da alınabilir. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: 3.5mm mikrofon ise TRRS girişli laptop portunda muhtemelen çalışmaz ve Y kablo gerektirir. Genişletmek için tıkla... Hocam onun yerine ses kartı da alınabilir.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 27 Ağustos 2020 #12 Steve Rogers dedi: Hocam onun yerine ses kartı da alınabilir. Genişletmek için tıkla... Bir kablo ile sorunu çözecekken neden ses kartı aldırıyoruz adama? Latopunda zaten ses çipi var. Artı 0 Eksi
Steve Rogers dedi: Hocam onun yerine ses kartı da alınabilir. Genişletmek için tıkla... Bir kablo ile sorunu çözecekken neden ses kartı aldırıyoruz adama? Latopunda zaten ses çipi var.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 27 Ağustos 2020 #13 Recep Baltaş dedi: Bir kablo ile sorunu çözecekken neden ses kartı aldırıyoruz adama? Latopunda zaten ses çipi var. Genişletmek için tıkla... Bu da alternatif olabilir diye düşündüm. Piyasada böyle kablo bulmak bayağı zor. Ben aramıştım uzun zaman bulamamıştım. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Bir kablo ile sorunu çözecekken neden ses kartı aldırıyoruz adama? Latopunda zaten ses çipi var. Genişletmek için tıkla... Bu da alternatif olabilir diye düşündüm. Piyasada böyle kablo bulmak bayağı zor. Ben aramıştım uzun zaman bulamamıştım.
KS KS U Usenu Hectopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 3 27 Ağustos 2020 #14 Gelince deneyeceğim çalışmazsa dediğiniz gibi ses mikrofon ayrıcı alacağım. Teşekkürler. Artı 0 Eksi