Tek Jaklı Kulaklığın Mikrofonu Çalışmıyor

shamanking

Centipat
Bağlantıdaki aparatı aldım fakat mikrofon çalışmıyor. Mikrofonun üzerindeki düğmeye basınca basma sesi geliyor fakat konuşmamı algılamıyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim çok teşekür ederim.

Bazı kulaklıkların jakı tam takılınca enstruman ve sesler ayrı gelip sesler arkadan boğuk şekilde gelebiliyor. Bu tarz bir sorun olabilir. Kulaklığın jakını adaptörün dişisine tam takmayın yani biraz geriye doğru çekip test edin. Aldığını adaptör 2 pinli kulaklığınız 3 pinli olabilir gibi bir detaydan kaynaklanıyor olabilir bununda sebebi.

Bağlantıdaki aparatı aldım fakat mikrofon çalışmıyor. Mikrofonun üzerindeki düğmeye basınca basma sesi geliyor fakat konuşmamı algılamıyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim çok teşekür ederim.

Ürünü başka cihazlarda kullandığımda ayni hatayı almıyorum.
bende dün sipariş ettim ama henüz elime ulaşmadı. almakla almamak arasında kalmıstım zaten. çalışmıyorsa iade edin derim
Bence kulaklıkla alakalı bir arkadasım aldı ayni ürünü sorunsuz kullanıyor.
Bazı kulaklıkların jakı tam takılınca enstruman ve sesler ayrı gelip sesler arkadan boğuk şekilde gelebiliyor. Bu tarz bir sorun olabilir. Kulaklığın jakını adaptörün dişisine tam takmayın yani biraz geriye doğru çekip test edin. Aldığını adaptör 2 pinli kulaklığınız 3 pinli olabilir gibi bir detaydan kaynaklanıyor olabilir bununda sebebi.
Merhabalar şimdi denedim fakat yine olmadı maalesef Beats Solo HD ile deniyorum bu arada.
EDİT: Eski bir samsung kulaklık taktım ve mikrofon çalışmaya başladı ama Solo HD kulaklığım ile maalesef çalışmıyor. Nasıl çalıştırabilirim?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı