Tek kablodan 16 pin güç verilir mi?

Aynı ekran kartı bende var, tam bir canavar, 240 260 wattlara kadar güç çekiyor, denemenizi şiddetle önermem.

Ürünün yorumlarını, incelemelerini okuyabilirsin.

Bak kardeşim PSU yansa bile sadece kendini yakar diğer bileşenlere bir şey olmaz hadi diyelim PSU yandı kendi koruması yok e anakartın ayrı var GPU'nun ayrı koruması var hemen yandı alev topuna döndü PC çöp mu oldu yani en fazla değiştir PSU'nu devam et.

Elime çok geldi bu kablo yüzünden.

Ölü ya da yaralı var mıymış.

Başına gelmediği için bu kadar rahat konuşabiliyorsun. Ben başıma geldiği için sistemi 0 dan dizmek zorunda kaldım. Kasanın yanındaki kulaklığım bile erimişti.

Hocam onu nasıl koyabilirim, elimde 650W Xigmatek X Power var, Power Spike'larda ekran kartı üzerindeki LED'ler yanıp sönüyor uyarı veriyor, işlem bana lazım.

Yok reis soketi değiştiriyoruz bazen sigortayı yakıyor onu da değiştiriyoruz düzeliyor ama yani gerek yok işi garantiye almak lazım.

Yok reis soketi değiştiriyoruz bazen sigortayı yakıyor onu da değiştiriyoruz düzeliyor ama yani gerek yok işi garantiye almak lazım.

PSU şart mı diyosunuz?
Molex'den dönüştürücü alsam sorun çözülmez mi? Bir de PSU'ya 3 4K masraf yapma imkanım yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…