Tek kablodan 16 pin güç verilir mi?

Senin güç kaynağından nasıl tek kablo geliyor? PCI-e 2 X 6+2pin konnektör ile üst düzey VGA kart desteği. Bu şekilde yazıyor ürün bilgilerinde.

Kasanin arkasını açtım PSU'dan çıkan kablolara baktım 1 tane güç kablosu var 6+2 ve 8 şekline kendi içinde. Ben 6 olani kullanıyorum 2 ile birleşebiliyor. 8 olan da 6+2 olabilir ama o birleşik duruyor.

O zaman alın yapacak bir şey yok durum yoksa bende veriyorum müşteriye ülke şartları yüzünden maalesef.

Şu an tek kablodan test edebilir miyim kartı bir problem çıkar mı yoksa gidip Molex dönüştürücü bulup mu deneyeyim? FurMark vs yapınca sorun çıkarır mı?

Kasa aynı stok fan 10105F işlemci, 2x8 G.Skill RAM, 2 X SSD, H410M-H V3 anakart var bir de RX 5700 XT takmayı düşünüyorum kaç watt yeterlidir?

En az 650W, Gigabyte Aorus RX 5700XT'ye zor yetiyor, yer yer Power spikelerde 260 270W güç çekiyor, imzamda da görebilirsiniz.

FSP HYPER 80+ PRO H3-700 700 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe arkadaşlar da onaylarsa belki bunu alabilirsiniz, çok fikrim yok bilen önerir, bilmeyen alternatifini sunabilir.

En az 650W, Gigabyte Aorus RX 5700XT'ye zor yetiyor, yer yer Power spikelerde 260 270W güç çekiyor, imzamda da görebilirsiniz.

FSP HYPER 80+ PRO H3-700 700 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe arkadaşlar da onaylarsa belki bunu alabilirsiniz, çok fikrim yok bilen önerir, bilmeyen alternatifini sunabilir.

Hocam para ekran kartına yetiyor PSU'yu alma imkanım yok ya sadece ekran kartı alacağım ya da hiçbir şey. Şu an sistemime yetiyor.

Hocam para ekran kartına yetiyor PSU'yu alma imkanım yok ya sadece ekran kartı alacağım ya da hiçbir şey. Şu an sistemime yetiyor.
Knk, idarelik kullan sonra PSU sat, ben bir yıl kullandım ve sattım (sebebi ekran kartı)

Hocam sebebi nedir PSU mu yetersiz, kablo mu? PSU değiştirme şansım yok dediğim gibi Molex dönüştürücü mü almalıyım? Halihazırda kullandığım PSU bu zaten ekran kartını değiştireceğim sadece şu an 960 kullanıyorum 5700 XT'ye geçeceğim yarın.
Hocam çok şikayet var bahsi geçen model için, denemeyin bile. Patlarsa psu, olan parçalara olur.
Kasanin arkasını açtım PSU'dan çıkan kablolara baktım 1 tane güç kablosu var 6+2 ve 8 şekline kendi içinde. Ben 6 olani kullanıyorum 2 ile birleşebiliyor. 8 olan da 6+2 olabilir ama o birleşik duruyor.

Şu an tek kablodan test edebilir miyim kartı bir problem çıkar mı yoksa gidip Molex dönüştürücü bulup mu deneyeyim? FurMark vs yapınca sorun çıkarır mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı