Tek Kasadan Çift Bilgisayar Oluşturulabilir mi?

FurkanHLL

Kilopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Ben GTX 1080 içeren bir sistem alacağım. Ben bu sisteme 2 monitör, 2 mouse ve 2 kulaklık vs. takıp bir arkadaşımla herhangi bir oyunda Duo girebilir miyim?
Mesela PUBG'den örnek veriyim. Ben tek sistemimle iki ayrı Steam hesabından, iki ayrı PUBG açıp aynı sistem ile Duo oyun oynayabilir miyim?
Not: Oyunlarda FPS düşük olabilir, sıkıntı olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu yapmak yazılımlar veya özel donanımlar ile mümkün olabilir, teknolojide sınır yoktur ama hiçbir anakart üreticisi böyle bir saykoluk yapmamıştır bence. Yani güncel donanımlar kullanarak bunu yapamazsın.
Nasıl olur? Konuyu biraz açar mısınız?
2 kulaklık 2 monitörden kastı çift monitör kullanma olayı yani sen PUBG oynarken yanda ki monitörden film izleyeceksin falan falan. 2 kulaklık olayı da mümkün bilgisayarlara iki tane kulaklık takılabiliyor ancak ikisinden de aynı şey dinlenebiliyor sadece farklı şeyler dinleyemiyorsun.

Ben GTX 1080 içeren bir sistem alacağım. Ben bu sisteme 2 monitör, 2 mouse ve 2 kulaklık vs. takıp bir arkadaşımla herhangi bir oyunda Duo girebilir miyim?
Mesela PUBG'den örnek veriyim. Ben tek sistemimle iki ayrı Steam hesabından, iki ayrı PUBG açıp aynı sistem ile Duo oyun oynayabilir miyim?
Not: Oyunlarda FPS düşük olabilir, sıkıntı olmaz.
Hocam burdan anlatmaya çalıştığınız şey bir kasa içerisinde 2 anakartmı?

Hocam burdan anlatmaya çalıştığınız şey bir kasa içerisinde 2 anakartmı?
Hayır sistemi tek anakart tek ekran kartı(ki bu fark etmez.) tek işlemci olacak her şeyi tek olacak ama bu sistem aynı zamanda tek bir bilgisayardan iki bilgisayara güç veriyormuş gibi olacak. Tıpkı 1 bilgisayar içinde iki tane sanal bilgisayar açmak gibi düşün yani.

Hayır sistemi tek anakart tek ekran kartı(ki bu fark etmez.) tek işlemci olacak her şeyi tek olacak ama bu sistem aynı zamanda tek bir bilgisayardan iki bilgisayara güç veriyormuş gibi olacak. Tıpkı 1 bilgisayar içinde iki tane sanal bilgisayar açmak gibi düşün yani.
Anladım hocam. yapılabilir ama 2 klavye mouse olmaz

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı