Tek kasaya çift sistem toplayıp tek sistemmiş gibi kullanmak mümkün mü?

if ı can prove

Hectopat
Tek kasaya çift sistem toplayıp tek sistemmiş gibi kullanmak.
Bu mümkün mü?
Mümkünse nasıl yapılabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu linkteki bilgisayar gibi birşey mi istiyorsun.

Tek kasaya 2 farklı sistem toplanır 2 farklı pc gibi kullanılır.Büyük bir kasa lazım ama yabancılarda bunu yapan çok gördüm streamer adam tek kasaya 2 pc topluyor birinden yayın veriyor diğerinden oyun oynuyor mis gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu linkteki bilgisayar gibi birşey mi istiyorsun.

Benim ryzen 2700x
16 gb 2800 mhz ram
Gtx 1080
240 gb ssd + 1 hd hdd var

Ben kasamı büyütüp sadece yayın için görüntü aktarabileceğim bir sistem daha toplamak istiyorum Bu şekilde aynı kasanın içerisinde (ve bunu en ucuza mal etmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz

Benim ryzen 2700x
16 gb 2800 mhz ram
Gtx 1080
240 gb ssd + 1 hd hdd var

Ben kasamı büyütüp sadece yayın için görüntü aktarabileceğim bir sistem daha toplamak istiyorum Bu şekilde aynı kasanın içerisinde (ve bunu en ucuza mal etmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz
Bu tarz kasalar genelde çok pahalı oluyor. Ya ölçüleri alıp kestir ya da iki farklı kasa yap.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı