Tek kişilik oyun tavsiyesi

VahitGuetta

Hectopat
Yer
Baden-Wurttemberg
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi sosyaller, arkadaşlarım güzel sistemlerde saçma sapan oyunlar oynadığım için biraz koptum. Fakat tek de fazla sıkılıyorum oyun bulamadım maalesef. Yarış oyunları düşünmüyorum denedim sırf onun için aldım fakat sıkıldım. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Ya usta güzel de hepsini oynadım bir de bende nedense çok değişik bir huy var, severek oynadım oyun çok az çok seçiciliğe kaçiyorum ne yapsam bilemedim.

İyi sosyaller, arkadaşlarım güzel sistemlerde saçma sapan oyunlar oynadığım için biraz koptum. Fakat tek de fazla sıkılıyorum oyun bulamadım maalesef. Yarış oyunları düşünmüyorum denedim sırf onun için aldım fakat sıkıldım. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Oynamadıysan Stardew Valley'e kesinlikle bak çok sarıyor hatta bence Single-Player hali Online halinde daha çok içine çekiyor.
Ayrıca Terraria bakabilirsin keşif hissini iyi veriyor bence. Bir de hallow Knight bak çok iyi oyundur.

@VahitGuetta O bende de var. Seni rahatsız edecek hiçbir şey olmaması lazım güneş, karın açlığı, tuvalet, temizlik falan. Rahatsız edecek bir şey olmadığı zaman monitörü yaklaştırıyorsun ve arkana yaslanıyorsun, sonra oyuna tamamen odaklanıyorsun. Ne kadar kötü olduğunu düşünsende 1-1,5 saat oyna. Bir yerden sonra sarmaya başlıyor. Bende de öyle oluyor o yüzden hiçbir oyun sarmıyormuş gibi geliyor ama dikkat bozukluğu olabilir yani sorun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı