Ya usta güzel de hepsini oynadım bir de bende nedense çok değişik bir huy var, severek oynadım oyun çok az çok seçiciliğe kaçiyorum ne yapsam bilemedim.
Muhtemelen aynı soruna ben de sahibim. Aylardır tanıştığım oyunlar arasında uzun saatler oynadığım tek oyun Farm Together oldu. O da biraz bağımlılık yapıcı bir oyun. Vakit geçirmek için çok ideal, öneririm.Bende de öyle oluyor o yüzden hiçbir oyun sarmıyormuş gibi geliyor ama dikkat bozukluğu olabilir yani sorun.
Ya usta güzel de hepsini oynadım bir de bende nedense çok değişik bir huy var, severek oynadım oyun çok az çok seçiciliğe kaçiyorum ne yapsam bilemedim.
Muhtemelen aynı soruna ben de sahibim. Aylardır tanıştığım oyunlar arasında uzun saatler oynadığım tek oyun farm together oldu. O da biraz bağımlılık yapıcı bir oyun. Vakit geçirmek için çok ideal, öneririm.
Çok rahat 100-150 saati var. Arkadaşlarınızı da çiftliğinize çağırabiliyorsunuz. Çok chill bir oyun. Öneririm.Bende almayı düşünüyordum farm together alınır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.