Arkadaşım geçici e posta almış tastrg.com ile bitiyor e-posta. Bu e posta ile instagram açıp benim cihazdan giriş yaptı sadece instagrama giriş yaptı benim cihazdan. instagram giriş bilgilerini vs mail atıyor. Sizce sorun olur mu ?
Tek kullanımlık e-posta adresi aldığına göre güvenliğini çok dert etmemeniz gerekiyor. Yerinizde olsam bir Google veya Protonmail hesabı açıp onu kullanırdım.
Tek kullanımlık e-posta adresi aldığına göre güvenliğini çok dert etmemeniz gerekiyor. Yerinizde olsam bir Google veya Protonmail hesabı açıp onu kullanırdım.
Hayır güvenlikten kastım e posta ile açılan instagram hesabına benim cihazdan giriş yapıldı, acaba sorun olur mu ? İnstagram mail adresine giriş bilgisi vs yolluyor.
Bence tek kullanımlık hesap oluşturmak yerine bütün sitelere girebileceğiniz boş bir Gmail hesabı açmak en mantıklısı. E-posta isteyen yerlere onu girersiniz, güvenlik ayarlarını da hallettiniz mi bir ömür boyu işinizi görecektir.
Hayır ama kendi kullandığım maile daha önceden gelen instagram mailllerine baktığım zaman dediğiniz gibi sadece konum ve cihaz modeli yolluyor ama bilemedim içim rahat etmedi. Belki illegal şekilde İP felan erişebiliyordur diye evhamlandım
Hayır ama kendi kullandığım maile daha önceden gelen instagram mailllerine baktığım zaman dediğiniz gibi sadece konum ve cihaz modeli yolluyor ama bilemedim içim rahat etmedi. Belki illegal şekilde İP felan erişebiliyorsur diye evhamlandım
Efendim korkacak bir şey yok, en kötü şifre değişirsiniz. 2 adımlı doğrulamayı da etkinleştirin sıkıntı olmaz. Dediğim yöntemi uygulamanızı şiddetle tavsiye ederim.