Tek kullanımlık klavye için lehim makinesi önerisi

MamYYY

Decapat
Daha fazla  
Mekanik bir klavyem var. Üzerine su döktüm ama sorunsuz çalışıyordu. Sonra açıp içini temizleyim dedim. Düğmeleri, switchleri, kasasını söktüm sonra 1, Q, A, Z ve Windows tuşları çalışmamaya başladı. Bu tuşlarda ki ışıklar diğerlerinden bağımsız olarak yanıyor şu an ama lehimlenecek arkadaki parçalara elimle dokunduğumda ışıklar gidip geliyor. Lehimlemeyi denemek istiyorum, işe yarayıp yaramayacağını bilmiyorum ama bunun için ucuz bir havya önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet yerine yerel bir elektronikciden alman daha ucuza gelir diye düşünüyorum. Başlangıç seviyesi için herhangi bir kalem havya yeterli olacaktır. Havyanın yanına lehim teli ve lehim pompası da almalısın ki eski lehimi sokebilesin. Lehim telinde Kurtel önerebilirim. Pompa konusunda yine en ucuzunu alırsan işini görecektir.

İnternet yerine yerel bir elektronikciden alman daha ucuza gelir diye düşünüyorum. Başlangıç seviyesi için herhangi bir kalem havya yeterli olacaktır. Havyanın yanına lehim teli ve lehim pompası da almalısın ki eski lehimi sokebilesin. Lehim telinde Kurtel önerebilirim. Pompa konusunda yine en ucuzunu alırsan işini görecektir.
Hocam uğraştıracağım seni ama bana şunu al deyip link atma şansın var mı? Konu hakkında hangisini alsam hiç bir fikrim yok inan. Çok teşekkür ederim şimdiden

Hocam uğraştıracağım seni ama bana şunu al deyip link atma şansın var mı? Konu hakkında hangisini alsam hiç bir fikrim yok inan. Çok teşekkür ederim şimdiden
Bendeki ürünlerin benzerlerini atayım:

Genel Markalar Lehim Sökme Pompası Metal Gövde - Fiyatı, Yorumları (Birebir aynısnı elektronikçiden 50 liraya aldım.)

Lehim fitili ve pompası aynı işlevi görüyor. Tercihine bağlı. Genelde pompa ile büyük lehim sökülür sonra fitil ile incesi alınır.

Bendeki ürünlerin benzerlerini atayım:

Genel Markalar Lehim Sökme Pompası Metal Gövde - Fiyatı, Yorumları (Birebir aynısnı elektronikçiden 50 liraya aldım.)

Lehim fitili ve pompası aynı işlevi görüyor. Tercihine bağlı. Genelde pompa ile büyük lehim sökülür sonra fitil ile incesi alınır.
Çok sağol🙏 o zaman fitil harici sipariş ediyorum şimdi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı