Tek kullanımlık puff bar şarj etme ve likit yenileme

Bahçelievlerdeyim hocam ben bildiğiniz bir yer varsa öğrenmek isterim.

Hocam Ankara çankayaya 3 yıl önce gittiğimde tekelde bulabilmiştim tanıdık arkadaş olmazsa biraz zor veriyorlar polis çıkabilir diye.

Rica ederim.

Hocam Ankara'da birçok tekelde var açık açık satmıyorlar sormanız lazım.
teşkekkür ederim yan yutsam yatay pozisyonda likiti uçar mı benimkinden acı tat geliyor ya tuttuğum için ondan olmak ihitmali çok diye tahmin ediyorum dyan tuttuğum yüzünden olmuştur değil mi doğru tahmin ettim doğrumdur
şarj olunca arkadi ışık sönüyör full şarjı dolunca

Hocam likit tekrar dolunca bozulmuşsa puff ne yaparsan yapın o yanık tadı gitmiyor.

Hocam likit tekrar dolunca bozulmuşsa puff ne yaparsan yapın o yanık tadı gitmiyor.
evet hakılsın kullanmadığım halde şarjı 2 saate bitiyor atacağım puffu teşkkür ederim ederim sorularımı cevapladığınız için

İfadeler: Lyc
Herhangi bir mesuliyet alınmamaktadır. Yapılması tercihe bağlıdır. Her pili şarj ettiğimizde alınan riskler bu durumda da geçerlidir.

İfadeler: Lyc
Hocam Ankara çankayaya 3 yıl önce gittiğimde tekelde bulabilmiştim tanıdık arkadaş olmazsa biraz zor veriyorlar polis çıkabilir diye.

Kral kaç dakika ya da saat şarj edeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…