Tek kullanımlık puff bar şarj etme ve likit yenileme

Hocam konunun üstünden zaman geçmiş ama kafama çok takıldı yardımcı olursanız çok sevinirim. Elimde birkaç tane boş puff vardı ikisini daha önce bir kere doldurmuştum ikisini bittikten sonra hiç doldurtmamıştım üstünden de birkaç ay geçmişti, bugün hepsini doldurttum bir dükkana, yani ikisi ikinci kez ikisi ilk kez tekrar kullanılmış oluyor. İkinci doldurttuğum 12k lik vozol ve 10k lik saltica, diğerleri de 12 k lik saltica. O an düşünemedim ama sonradan çok korktum ya patlarsa diye? Bir kere de bunlar çantamdayken çantayı dusurmustum ondan da korktum
Öyle bir sıkıntı olur mu tekrar kullandığım için? Ya da yanar mı? Şimdiden çok teşekkürler.

Belli olmaz hocam Türkiye'de satılanların neredeyse hepsi sahte zaten pili lehimleyip koyuyolar dikkatli olun bırakabiliyorsanız bırakın bırakamama gibi bir durum söz konusu olamaz aşırı fazla sigara ve puff kullanan biriydim ve son 3 aydır ağzıma hiçbirini sürmedim herhangi bir tedavide görmedim.

Öyle hocam ya sıfırını alsam ona da güvenemem hani belli olmuyor. Ben sigarayı puffu falan her şeyi bırakmıştım da iki ay dayanabildim stresten dikkat edicem zaten baya korkarak içiyorum pek kullanabilecekmişim gibi durmuyor da verdiğim paraya üzüldüm ciddili teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…