Tek modül RAM'e aynı marka RAM'le çift modül olur mu?

ProgamerTR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkaaşlar, başlıkta belirttiğim gibi, tek modül RAM'im var. Hi Level marka 8 GB 2400MHz aynı özelliklerde aynı markadan buldum yükseltme yaparsam çift modül olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkaaşlar, başlıkta belirttiğim gibi, tek modül RAM'im var. Hi Level marka 8 GB 2400MHz aynı özelliklerde aynı markadan buldum yükseltme yaparsam çift modül olur mu?

Olur. Oyunlarda 10 FPS kadar farkedebilir. Fakat tavsiyem Hi-Level RAM'lerden uzak durmanız. Aşırı kalitesiz çünkü.

Olur. Oyunlarda 10 FPS kadar farkedebilir. Fakat tavsiyem Hi-Level RAM'lerden uzak durmanız. Aşırı kalitesizsaassaas
Ben memnunum ve ayrıca başka bir markaya yönelsem sorun olablir. fiyatı yükseltip cift modül almam gerekir ki bunada hiç gerek yok.yanıt için teşekkür ederim.
Olur. Tabii anakartın desteğine bağlı.

HyperX yeterince iyi diye düşünüyorum. :D
teşekkür ederim.
bir sorum olucak şuan CPUZ ile RAM Markamın Hi level değilde Sk Hynix olduğunu gördüm. cl değeri ve mhz değeri aynı olan farklı bir markada uyumlu çalışırsa çift modül olurmu ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı