Tek molex kablosuna çift 6 pin dönüştürücü bağlanır mı?

Ali Yiğit

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar Vatan'dan Evga GTX 750 ti FTW satın aldım. Yalnız alırken dikkat etmediğinden şuan biraz sıkıntılı durumdayım. Benim PSU'da 6 pin VGA connectoru yok. Kutudan 6 pin molex dönüştürücü çıkıyor ama çift molex girişi var ve benim PSU'da sadece tek molex kablosu var. Yani çift girişlerden birisi boş kalsa sadece birisine taksam ekran kartım çalışır mı? Ek olarak molex çoklayıcı ya da çift molex girişi yerine tek molex girişli dönüştürücü almayı da düşünüyorum. PSU 350 watt ekran kartı sanırsam 60-70 watt kullanıyor diye biliyorum. Bu şekilde ekran kartım düzgün bir şekilde çalışır mı lütfen yardımcı olur musunuz?

Edit: Molex kablosuna benzeyen 4pinli bir kablo daha buldum ama arasında fark var birinin üstünde p5 birinin üstünde p9 yazıyor. Birde birinde kablolardan birer birer diğerinde çifter çifter var acaba ikisi de molex mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Molex girişine ekran kartı için 6 PIN güç kablosu takabilirsin. Bir sorun olmaz. Çift veya değil. Bir sorun olmaz. PSU güç yetirdiği sürece. ;)
Hocam yani ekran kartı kutusunda çıkan dönüştürücüde iki molex girişi var bende 1 molex kablosu var ben sadece 1 tane girişe bir molex takabildim bu yüzden yani diğer giriş boş kaldı buna rağmen tek girişden yeteri kadar güç sağlayabilir mi?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı