2. oyunu denemedim yazdım bir kenara.
2. oyun uzun ve sürükleyici. Hele hele birkaç yerde hass.. diyebiliyorsunuz
2. oyunu denemedim yazdım bir kenara.
Aynen öyle fakat nazi teknolojisi ne zaman günümüz teknolojisinden önde onu anlamış değilim 2.oyunda aksiyona doyuluyor fakat bilim kurgu baya çok kaçmış.2. oyun uzun ve sürükleyici. Hele hele birkaç yerde hass.. diyebiliyorsunuz![]()
Aynen öyle fakat nazi teknolojisi ne zaman günümüz teknolojisinden önde onu anlamış değilim 2.oyunda aksiyona doyuluyor fakat bilim kurgu baya çok kaçmış.
2009 yılında çıkın Wolfenstein de çok güzel di.
Tanışalım hocam Steam hesabınız nedir? PvP oyunlar hariç sevdiğim için genelde herkesle zevkim uyuşuyor.AAA! çok ayıp ediyorsun ama. Bizim okulda da böyleleri var "andırteyl piksel kötüdür gidip geyta 5 oynarım daha iyi" diyen tipler. Sana lafım yok. Denemen lazım. Metacriticten ilk çıktığı zamanlarda 96 puan alıp sonradan başka oyunların fanboyları düşük puanlar verdi bilerek. Ama yinede oyun şuan 92 gibi bir yüksek puanla yerini koruyor. Oyun gayet iyi, Hikayesi falan. Hem tam senin aradığın gibi. Alıcaksın abur cuburları yığcaksın masaya. 8-9 saate biter.
Hocam sizi tanıya bilir miyim zevklerimiz uyuşuyor.
Stalker serisi Beni Kıyamet Sonrası temasına Aşık eden oyun olmuştu.
Bende hikayeli oyunları severim sadece. Steam hesabım İmza da var. Eski steam hesabı istersen atarım onda GMOD ve bir kaç tane oyun daha varTanışalım hocam Steam hesabınız nedir? PvP oyunlar hariç sevdiğim için genelde herkesle zevkim uyuşuyor.![]()
Undertale deneyecek misin?Aynen öyle fakat nazi teknolojisi ne zaman günümüz teknolojisinden önde onu anlamış değilim 2.oyunda aksiyona doyuluyor fakat bilim kurgu baya çok kaçmış.
2009 yılında çıkın Wolfenstein de çok güzel di.
Uzun süre hesaba girmediğim için Steam Guard la uğraştım şimdi açık atm arıyorum İninal e para atıcam.Bende hikayeli oyunları severim sadece. Steam hesabım İmza da var. Eski steam hesabı istersen atarım onda GMOD ve bir kaç tane oyun daha var
Undertale deneyecek misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.