Tek pasaporta iki telefon kayıt edilebilir mi?

Salçalımakarna

Zeptopat
Makedonya'dan aynı model numarasına sahip iki tane iPhone 15 Pro Max alıp i̇kisinin de tek IMEI'sini yazarak kayıt etmeyi düşünüyorum. Bu şekilde kayıt yapan var mı? Bir sorun olur mu?

"Daha önce kayıt yaptırdıysanız, kayıt yaptırdığınız yıl ve takip eden 2 yıl yeni kayıt hakkınız bulunmaz. Bundan sonraki yılın girmesiyle (1 Ocak itibariyle) kayıt hakkınız doğar. Yeni cihaz kaydı yapabilmeniz için en son tarihli cihaz kaydınıza ait yurda giriş tarihi üzerinden en az üç takvim yılının geçmesi gerekir."

Kaynak:
https://tuketici.btk.gov.tr/merkezi...:text=Daha önce kayıt,yılının geçmesi gerekir.

Makedonya'dan aynı model numarasına sahip iki tane iPhone 15 Pro Max alıp i̇kisinin de tek IMEI'sini yazarak kayıt etmeyi düşünüyorum. Bu şekilde kayıt yapan var mı? Bir sorun olur mu?

Evet hocam biz de Çin'den getireceğiz. Yapan var mı? Bir de şey diyorlarmış ilk 5-10 hanesi IMEI'lerin benzer olması mı ne lazımmış ama çözemedim.

Aynı model numarası olan cihazın IMEI 1 kısmına sizin cihazın IMEI 2 kısmınada diğer cihazın IMEI'sini yazıyorsunuz. Ödeme ekranında ödemeye yapınca kayıt işlemi tamamlanmış oluyor. IMEI numaralarını girerken dikkat edin hatalı girerseniz ücret iadesi yok.

Aynı model numarası olan cihazın IMEI 1 kısmına sizin cihazın IMEI 2 kısmınada diğer cihazın IMEI'sini yazıyorsunuz. Ödeme ekranında ödemeye yapınca kayıt işlemi tamamlanmış oluyor. IMEI numaralarını girerken dikkat edin hatalı girerseniz ücret iadesi yok.

O zaman 3 tane telefon kayıt ettirebilir demektir. Çünkü 3 tane IMEI yazma slothu var, bu da bize telefon kaydını 2 ile sınırlandırmayıp 3'e kadar çıkabileceğimizi göstermez mi?

O zaman 3 tane telefon kayıt ettirebilir demektir. Çünkü 3 tane IMEI yazma slothu var, bu da bize telefon kaydını 2 ile sınırlandırmayıp 3'e kadar çıkabileceğimizi göstermez mi?

Evet ama yakalanma ihtimaliniz daha da artar. En basitinden IPhone'larda 3 IMEI yok adam bakar 3 tane iPhone IMEI'si girilmiş hemen engeller seni. Tercih senin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı