Tek PC'ye 2 tane DVI monitör

Voltrage

Hectopat
Daha fazla  
Bir PC kasasına 2 DVI monitör bağlanıcak ama kasada 1 DVI portu var. Şimdi nasıl 2 DVI monitör bağlanıcak, bir adaptör mü gerek? Eğer öyleyse adaptör ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilir miyim?

@Recep Baltaş , @Ali Güngör yardım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasadaki VGA girişi ekran kartı takmadığın zaman bilgisayarı onboard çalıştırmak için :) Kasanın arkadan bir fotoğrafını atarsan daha detaylı yardımcı olabilirim sana.

VGA girişi mavi olan, DVI girişi de beyaz olan. DVI girişinden DVI monitöre kablo yardımı ile bağlantı yapılabilir. Problem VGA'dan DVI'ya bağlantı yaparken başlıyor. Ekran kartındaki VGA girişini DVI monitöre bağlamak için adaptör gerekiyor. Amazon'da buldum bir tane buldum (VC-160A) fiyatı ne yazıkki 200$ civarında. Sizin yerinizde olsam ekran kartımı yükseltir veya VGA girişli bir monitör alırdım.

VGA girişi mavi olan, DVI girişi de beyaz olan. DVI girişinden DVI monitöre kablo yardımı ile bağlantı yapılabilir. Problem VGA'dan DVI'ya bağlantı yaparken başlıyor. Ekran kartındaki VGA girişini DVI monitöre bağlamak için adaptör gerekiyor. Amazon'da buldum bir tane buldum (VC-160A) fiyatı ne yazıkki 200$ civarında. Sizin yerinizde olsam ekran kartımı yükseltir veya VGA girişli bir monitör alırdım.

VGA'dan görüntü almak istemiyorum ki o zaten var.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı