Tek PSU'dan iki ekran kartı besleme

refsak

Hectopat
Katılım
20 Aralık 2020
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar evde 2 adet ekran kartım var. 2'si işe mining yapacağım. Termaltake 750 eski bir PSU var elimde. Yarı modüler. Tek 8 pin PCI ex çıkışı var. Piyasada iki adet çözüm var. Sizce hangisi mantıklı?
1. 8 pin kabloyu iki adet çıkışa çeviren kablo çoklayıcı. 110W biri 149 W biri güç çekecek, ısınma olabilir gibi.
2. 6 pin kabloyu 8 pine çeviren kablolar var. Modüler olduğu için boş slot var. Ama güç konusunda bunda sınırlama var mı? Sıkıntı olur mu bilmiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Molex ve SATA kablolarını bile çoklayabilirsiniz GPU'ya bağlamak için PSU eğer sistem için yeterli ise sorun yok. Para varsa çözüm çok.
 
3060ti Lhr ve 5600xt
Problemi şöyle çözdüm arkadaşlar. 30 liraya 6 pin den 8 pine çevirici aldım pci ex bağlantı kablosunu kullanıyorum. problem yaratmadı
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı