Tek SIM Kartı Destekleyen Telefon Çift SIM'li Yapılabilir mi?

• Konuyu başlatan 129845
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.625
1

129845

Ziyaretçi
Merhaba. Huawei P20 PRO kullanıyorum. Alırken farkında olmadan çok büyük bir hata yaptım. Ben çift sim modelini istiyordum ancak baktım ki, maalesef tek sim kabul eden modelini almışım. Şimdi bir başkasının telefonunu kullanıyorum, olmuyor sonuçta başkasına ait her an isteyebilir. Sırf SIM için de bir başka cihaz almak da biraz saçma geliyor. Ancak diğer taraftan o numaram da önemli yerlerde kayıtlı. Yani iki ucu pis değnek. :) Ben bu sorunu nasıl aşarım? Mesela telefon servisine götürsem kapağı açtırıp bir modül taktırsam (Aliexpress'de var) olur mu ki? Veya sizin başka çözüm öneriniz var mı? Hepsini okuyor olacağım. Lütfen bşr el atıverin. Teşekkür ederim şimdiden.
[emoji1309][emoji1309][emoji1309]

Son düzenleyen: Moderatör:
Çift sim olan modeli Huawei kendi getirmiyor. İthalatçı garantili olarak satılıyor. Elinizdeki cihazda ikinci sim için yer olmama ihtimali de çok yüksek. Ama Huawei servisi ile iletişime gecmenizde fayda var. Bu tarz bir işlem olsa bile ikinci sim için yeni bir IMEI gerekecek. O topa girmezler diye düşünüyorum.

129845, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı