Tek sisteme iki monitör nasıl bağlanır?

Baygolgee

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar, arkadaşlar şimdi ben şöyle yapmak istiyorum: 1 tane kasam var ve 2 monitörüm var. O kasadan gelen görüntüyü 2 monitöre de yansıtabilir miyim? Bir de kasada 2 HDMI girisi yok ama 1. monitörümde 2 HDMI girişi var. Kasayı 1. monitöre, 1. monitörü 2. monitöre yansıtabilir miyim acaba? Bir de son olarak mesela 1. monitörde oyun 2. monitörde Discord açık olabilir mi öyle yapanları görüyorum ben, şimdiden herkese teşekkürler.

Ekran kartınıza kaç adet port var? Ve portlar ne portları? Monitörlerinizi ekran kartına takacaksınız ikisini de. Ardından ayarlardan monitör kısmından birden çok ekran bölümünden uzat gibi seçenekler yardımıyla ayarlayacaksınız görüntüyü iki monitöre.

O kasadan gelen görüntüyü 2 monitöre de yansıtabilir miyim?
%99 evet.
Kasayı 1. monitöre, 1. monitörü 2. monitöre yansıtabilir miyim acaba?
%99 hayır. Monitöre bağlı bir özellik bu.
Bir de son olarak mesela 1. monitörde oyun 2. monitörde Discord açık olabilir mi?
Olur. İstediğini açarsın.

Monitörleriniz ve ekran kartınız önemli. Onları bilmeden bir şey demek zor.

%99 hayır. Monitöre bağlı bir özellik bu.
HDMI ile değil DP ile bu mümkün. Ama monitorunuzun destekleyeceğini sanmıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı