- Anakart
- Gigabyte A620 H
- İşlemci
- Ryzen 5 7500F
İyi sosyaller dostlar. Yaklaşık 1 ay önce şu RAM'i Amazon.com.tr 3200 TL civarına, zannımca yanlış yazılmış ürün başlığına aldanarak iki adet 8 GB'lık diye satın aldım. Bir adet 16'lık olduğunu anlayınca da "bir şey olmaz sonraki maaşımda bir tane daha alırım hem 32 GB olur hem de geleceğe yönelik olur" demek gibi bir gaflette bulundum. Şu anda aynı ürünün fiyatı en düşük 6500 TL dolaylarında. Ben de pek oyun oynamayan, sadece ara sıra kafa dağıtmaya PC başına oturan bir kişilik olduğum için, sırf geleceğe yönelik olacak diye o kadar para veresim hiç gelmiyor haliyle. Gâliben takdir edersiniz ama yine de 16 GB neyine yetmiyor diyecek olursanız şöyle diyeyim; RAM 6000MHz olduğu için tek slotta pek stabil çalışamıyor. Hatta şu an kendi elimle BIOS'tan 4000 MHz'e çektim. Daha yukarısında mavi ekran veriyor PC. Vel hasıl, bu elimdeki RAM'i satıp şu RAM'i Kingston Beast Black KF560C36BBEK2-16TR 16GB (2x8 GB) 6000MHz CL36 Intel XMP 3.0 DDR5 Ram Fiyatları ve Özellikleri satın almayı düşünüyorum. Sizce doğru mu düşünüyorum? Bana bi' akıl verirseniz makbule geçer dostlar.
Son düzenleyen: Moderatör: