Tek slot RAM ile Dual channel RAM arasında FPS farkı var mı?

CS:GO Valorant PUBG Mobile oyunlarında RAM boyut artışından kaynaklı performans artışını göz ardı edersek çift kanal olmasından dolayı gözle görülür bir performans artışı yaşayacaksın
GTA 5 gibi AAA oyunlarda artış olur ama fark edilme boyutu ne düzeyde olur bilemem.

CS:GO Valorant PUBG Mobile oyunlarında RAM boyut artışından kaynaklı performans artışını göz ardı edersek çift kanal olmasından dolayı gözle görülür bir performans artışı yaşayacaksın
GTA 5 gibi AAA oyunlarda artış olur ama fark edilme boyutu ne düzeyde olur bilemem.
İmzasındaki sisteme bakarsak AAA oyunların hiçbirisini oynayamaz.

Hocam benim tek oynadığım oyunlar bunlar bunlar nasıl bir işlemci kullanıyor.

Ve bir şey daha soracağım benim 10 GB RAM oluyordu siz 8 hesaplamışsınız.

2 GB stick ve 8 GB stick olacak bilgisayarınızda benim orada anlattığım bu sticklerin beraber çalışma prensipleriydi hesap yapmadım
2 GB'lık stick ve 8 GB'lık stickin içindeki 2 GB boyut beraber Dual çalışacak 8 GB stickden kalan 6 GB Single çalışacak toplamda 10 olduğu zaten matematiğin herkes için değişmeyen boyutu.

2 GB stick ve 8 GB stick olacak bilgisayarınızda benim orada anlattığım bu sticklerin beraber çalışma prensipleriydi hesap yapmadım.
2 GB'lık stick ve 8 GB'lık stickin içindeki 2 GB boyut beraber Dual çalışacak 8 GB stickden kalan 6 GB Single çalışacak toplamda 10 olduğu zaten matematiğin herkes için değişmeyen boyutu.

Neyse şimdilik böyle çalışsın ileride Dual 16 GB yaparım ben bunu şimdi böyle dursun.
en iyi yol dual gibi duruyor
Herkese teşekkürler.

Hocam taktım PttAVM'den sipariş vermiştim doğru geldi 4 gün sürdü kargo gayet iyi çalışıyor önceki 2 GB RAM'imde GTA 5 30 FPS alıyordum droplarda var şimdi 36 FPS alıyorum.

Burada RAM'lar.

Screenshot_1.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı