Tek teker nasıl yapılır?

KivancWalker

Decapat
Daha fazla  
Bisiklet 29 jant ve boyum 165. Koltuk çok yüksekte değil tek teker yapabiliyorum fakat şöyle bir şey var bazen arkaya iki ayağımın üzerine düşüyorum çok şükür düşmeyi öğrendim gibi ya da öne düşerken %60 sert düşüyorum. Maşam rockshox XC30 yağ keçisi patlak 2 ay oldu patlayalı ve bisiklete zarar gelir diye teker yapmaktan korkuyorum. Ayrıca frenler tektro olduğu için fren sıkmadan kalkıyorum.

(Dipnot) bisiklet rockrider değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bisiklet 29 jant ve boyum 165. koltuk çok yüksekte değil tek teker yapabiliyorum fakat şöyle bir şey var bazen arkaya iki ayağımın üzerine düşüyorum çok şükür düşmeyi öğrendim gibi ya da öne düşerken %60 sert düşüyorum. Maşam rockshox XC30 yağ keçisi patlak 2 ay oldu patlayalı ve bisiklete zarar gelir diye teker yapmaktan korkuyorum. Ayrıca frenler tektro olduğu için fren sıkmadan kalkıyorum.

(Dipnot) bisiklet rockrider değil.

Çok eskiden beridirli bisiklet kullanıyorum ve uzun zaman bisikletçilikte yaptım sana önerim tekere hiç başlamaman uzun vadede orta göbeğin çemberin gidon boğazın tekerlek milin ve birçok bileşenin zarar görür ve kadrodada hadar bırakabilir bizde zamanında heves ediyorduk fakat gün geçtikçe pek de zevkli birey olmadığını anlıyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı