Selam dostlar. Başlıkta belirttiğim gibi Bu konuda forumdaki tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum, bu uygulamaların çoğu root işlemini bilgisayar kullanmadan, sadece telefon üzerinden yaptığını söylüyor. Ancak bu durum bana pek mantıklı gelmedi. Özellikle yeni nesil cihazlarda bootloader kilidi, güvenlik önlemleri ve üretici kısıtlamaları varken bu kadar basit bir yöntemle root atılabiliyor olması pek olası görünmüyor. Eğer bu doğruysa belki bazı cihazlarıma root atabilirim.
Sadece telefonla root atmak eski cihazlar için mümkündür. Yeni nesil cihazlar için PC kullanmadan güvenli ve kalıcı root çok zordur. Forumlarda gördüğün "şak diye root attım" tarzı yorumlara dikkat et; ya cihaz eski, ya da riskli bir yöntem uygulanmış olabilir.
selam dostlar,. Başlıkta belirttiğim gibi bu konuda forumdaki tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum, bu uygulamaların çoğu root işlemini bilgisayar kullanmadan, sadece telefon üzerinden yaptığını söylüyor. Ancak bu durum bana pek mantıklı gelmedi. Özellikle yeni nesil cihazlarda bootloader kilidi, güvenlik önlemleri ve üretici kısıtlamaları varken bu kadar basit bir yöntemle root atılabiliyor olması pek olası görünmüyor. Eğer bu doğruysa belki bazı cihazlarıma root atabilirim.
Hocam ben genellikle root attığım cihazların açılış animasyonunu değiştirebiliyorum genellikle. Uygulama ikonları gibi bu tarz şeyler için kullanıyorum rootu.