Rehber Tek tuş ile CS:GO FPS Yükseltme Rehberi

Kayıt defterinde yapılan ayar tam olarak ne işe yarıyor? Bir de bu ayarlar standart mı? Yani her bilgisayara göre girilecek değerler değişiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kayıt defterinde yapılan ayar tam olarak ne işe yarıyor? Bir de bu ayarlar standart mı? Yani her bilgisayara göre girilecek değerler değişiyor mu?
Standart. Mesela belirttiğim gibi sadece AMD ekran kartı kullanıcıları için birkaç değer daha var. Ek olarak sadece SystemResponsiveness değeri standart değil. High-End sistemler değeri olduğu gibi bırakabilir, Mid/Low-End sistemler 1 olarak değiştirmeli. Zaten bunların hepsi rehberde yazıyor.

Hocam öncelikle bu güzel rehber için teşekkürler. Performans artışı yaşadım fakat AWP gibi silahları kullanırken dürbünü açınca ekranın sağ tarafında görüntü bozuluyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20200608_155557-min_1024x643.jpg
    163,9 KB · Görüntüleme: 82
Attığınız autoexec ve config dosyası ile o değişiyor. Config Generator haritasında kendinize göre config ayarlayıp, konsol çıktısını autoexec'e yapıştırabilirsiniz.
Hocam show my config nasıl yapacağım anlamadım ama. Gece gece uğraştırıyorum kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…