Rehber Tek tuş ile CS:GO FPS Yükseltme Rehberi

Kendi başlatma seçeneklerim. İşine yarayan kullansın +20 FPS arttı.

-novid -threads 2 -nojoy -noborder -dxlevel 90 -no3d9ex1 -no3d9ex +snd_use_hrtf 0 -64bit -high +mat_queue_mode 2 -freq 75 -no-browser -w 1024 -h 768 +exec autoexec.cfg

NOT: threads komutunu bilgisayarınızdaki işlemcinin kaç çekirdek olduğunu biliyorsanız, örneğin threads 2 benim işlemcim 2 çekirdekli ve 2 yazdım. Sizde 4 çekirdek var ise 4, 8 var ise -threads 8 yazın.
Ve freq 75 komutu bilgisayarınızın saniye başına yenileme hızını biliyorsanız yazmalısınız. Benim monitörüm 75Hz ve -freq 75 yazdım. Sizinki 60 ise, -freq 60 yazmalısınız.

Başlatma komutlarında işe yarayan tek şey +mat_queue_mode 2. İki kod hatalı, -w 1024 -h 768 yazanların da çözünürlüğü değişecek. Bu oyun artık 4.nesil i5 aşağısı için ağır olmaya başladı. Ekran kartı olarak da minimum 7850/750Ti seviyesi kullanılmalı. Oyun açıkken sistem total 7.1GB RAM kullanmakta, 8GB RAM de yetersiz denilebilir.

@tristessehivernale Selamlar, aylar sonra bu konuya belki potansiyel bir katkım olur diye tekrar yazmak istedim. Process Lasso isimli uygulama ile affinity ve priority ayarlarını her oyunu açtığınızda tekrar tekrar yapmanıza gerek kalmayacak şekilde ayarlayabilirsiniz.

Bütün her şeyi yapmama rağmen olmadı. Sadece bu ayarları değil, ne kadar FPS arttırma tekniği varsa yaptım yine de olmadı @tristessehivernale

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…