Rehber Tek tuş ile CS:GO FPS Yükseltme Rehberi

Hocam elinize sağlık ama paylaştığınız 2 (config ve kayıt defterini değistiren) uygulamaya güvenemediğimi söyleyebilirim. Aslında configteki kodları buradan paylaşırsanız kendimiz kopyala-yapıştır yaparsak çok daha iyi olur.

@tristessehivernale

Elinize sağlık. Bu rehber FPS'ime çok bir etki etmese bile oyunu oynarken giren dropları çok azalttı ve oyunun daha akıcı hale gelmesini sağladı.
@tristessehivernale

Tekrardan merhaba, Userdata dosyasını değistirdiğimden beri net_graph 1 komutu çalışmıyor. 0 yapıp geri 1 yapmayı deniyorum yine olmuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Oyunun başlatma seçeneklerine bu komut yazılabiliyor mu?
@tristessehivernale

Son düzenleyen: Moderatör:
O FPS Benchmark haritasında kaç FPS aldıysam CS:GO'da da o FPS'yi alacağım anlamına mı geliyor?
@tristessehivernale

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediklerinizin çoğunu uyguladım FPS'te az fark oldu fakat ani FPS düşmesi yaşamıyorum teşekkür ederim çatışma sırasında daha rahat 100 ila 90 FPS görebiliyorum ayarı yapmadan önce 60'a düşüyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…