A Akbba Femtopat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #1 Filmlerde veya dizilerde gördüğümüz yazılımcıların tek tuşla bilgisayarı açma muhabbeti nasıl yapılıyor? Bende tek tuşla bilgisayarı açmak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2024
Filmlerde veya dizilerde gördüğümüz yazılımcıların tek tuşla bilgisayarı açma muhabbeti nasıl yapılıyor? Bende tek tuşla bilgisayarı açmak istiyorum.
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 14 Ocak 2024 #2 Tek tuşla açma derken? Bütün bilgisayarlar tek tuşla açılmıyor mu zaten? Artı 0 Eksi
KS KS A Akbba Femtopat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #3 316874 dedi: Tek tuşla açma derken? Bütün bilgisayarlar tek tuşla açılmıyor mu zaten? Genişletmek için tıkla... Klavye üzerinden tek tuşla demek istemiştim belirtmemişim. Artı 0 Eksi
316874 dedi: Tek tuşla açma derken? Bütün bilgisayarlar tek tuşla açılmıyor mu zaten? Genişletmek için tıkla... Klavye üzerinden tek tuşla demek istemiştim belirtmemişim.
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.431 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ocak 2024 #4 Akbba dedi: Klavye üzerinden tek tuşla demek istemiştim belirtmemişim. Genişletmek için tıkla... Klavyeyle en fazla uyku modundan uyanır. Diğer türlü açmak için anakartın görevli pinlerinin temas ettirilmesi gerekir. Artı 0 Eksi
Akbba dedi: Klavye üzerinden tek tuşla demek istemiştim belirtmemişim. Genişletmek için tıkla... Klavyeyle en fazla uyku modundan uyanır. Diğer türlü açmak için anakartın görevli pinlerinin temas ettirilmesi gerekir.
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 14 Ocak 2024 #5 Akbba dedi: Klavye üzerinden tek tuşla demek istemiştim belirtmemişim. Genişletmek için tıkla... Çoğu anakartın BIOS'unda klavye ile çalıştırmak için ayar var biraz kurcalarsan bulursun. Artı 0 Eksi
Akbba dedi: Klavye üzerinden tek tuşla demek istemiştim belirtmemişim. Genişletmek için tıkla... Çoğu anakartın BIOS'unda klavye ile çalıştırmak için ayar var biraz kurcalarsan bulursun.