Tek tuşla çalışan tüm programları kapatmak mümkün mü?

atomicbomb61

Picopat
Daha fazla  
Dostlar tek bir tuşla mesela CTRL+enter+2 gibi bir tuşla tüm programları kapatma (her şey dahil) bir yöntem var mı? (tuşun ne olduğu önemli değil salladım)

Çalışan tüm programların içinde sistem yazılımları da var, onları ellemeden diğerlerini kapatmak lazım. Böyle bir şey belki 3. Parti programlarla olabilir ama güzel çalışır mı bilmiyorum. Tek tek seçerek kapatmak daha sağlıklı.

Çalışan tüm programların içinde sistem yazılımları da var, onları ellemeden diğerlerini kapatmak lazım. Böyle bir şey belki 3. Parti programlarla olabilir ama güzel çalışır mı bilmiyorum. Tek tek seçerek kapatmak daha sağlıklı.
İşte sıkıntı o reis baskın yedimmi (peder sağolsun) anında kapamam gerekiyor.

İşte sıkıntı o reis baskın yedimmi (peder sağolsun) anında kapamam gerekiyor.
Amaç bu ise kolay ama ses açıksa sorun olabilir.

Hatta ikinci masaüstünde ders falan açarsan peder direk ders çalıştığını sanacak ve sana yeni bir PC alacak. :)

Kendimi kötü hisstetim yaw. Kötü birşey öğrettik sanırım.

Yeni bir sanal masaüstü oluşturmak için Windows + CTRL + D klavye kısayolunu kullanın. Sanal masaüstleri arasında geçiş yapmak için Windows + CTRL + Sol yön tuşu veya Windows + CTRL + Sağ yön tuşunu kullanın. Tüm sanal masaüstlerini görmek için Windows + Tab kısayolunu kullanmanız yeterli.

Son düzenleme:
Amaç bu ise kolay ama ses açıksa sorun olabilir.

Hatta ikinci masaüstünde ders falan açarsan peder direk ders çalıştığını sanacak ve sana yeni bir PC alacak. :)

Kendimi kötü hisstetim yaw. Kötü birşey öğrettik sanırım.

Yeni bir sanal masaüstü oluşturmak için Windows + CTRL + D klavye kısayolunu kullanın. Sanal masaüstleri arasında geçiş yapmak için Windows + CTRL + Sol yön tuşu veya Windows + CTRL + Sağ yön tuşunu kullanın. Tüm sanal masaüstlerini görmek için Windows + Tab kısayolunu kullanmanız yeterli.
Sağ olasın reis

Technopat Haberler

Geri
Yukarı