- Makaleler
- 49
Kioxia USB bellek iyi bu arada.
Ömrü gibi bir şey var mı peki? Yani söylenen veri işledikten sonra bozulur mu? Ayrıca bunu test edebilmek mümküm mü, program aracı ile?
Kioxia USB bellek iyi bu arada.
Ömrü gibi bir şey var mı peki? Yani söylenen veri işledikten sonra bozulur mu?
Ayrıca bunu test edebilmek mümkün mü, program aracı ile?
Ömrü gibi bir şey var mı peki? Yani söylenen veri işledikten sonra bozulur mu? Ayrıca bunu test edebilmek mümküm mü, program aracı ile?
@Prime777 @walter wick
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Bir de yanımda sağa sola giderken; bir USB var. Mesela bir yerden bir şey yaparken bundan silinse bile bir şey olmaz hesabı yapıyorum. Yani içindeki bir şey silinirse depo yaptığım USB'ye attığım veriler kaybolmaz şeklinde yaptım. O da 64 GB.
![]()
Kingston DataTraveler 100 G3 DT100G3-64 64 GB Flash Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston DataTraveler 100 G3 DT100G3-64 64 GB Flash Bellek fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston DataTraveler 100 G3 DT100G3-64 64 GB Flash Bellek özelliklerini incele, 229,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mantıklı mı?
@walter wick Depolama için bir USB var.
İkincisi bir yere PDF vb. doküman olduğu zaman silinirse depo ettiğim USB'ye bir şey olmayacak anlamında dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.