Tek yaşadığınız evde elektrik giderse ne yaparsınız?

Mimar20

Hectopat
İstanbul'da tek yaşıyorum. Dün geceden beri elektrik yok. Şarjımı fullemek için öğlen aşağıdaki bir mekana oturdum ama şimdi yine azaldı ve sıkılıyorum gece 00:00 oldu mekan da kapanmıştır ne yapayım bilmiyorum, önerilerinizi alayım.
İlk başta gelir ya diyip yatağa geçip telefonla oynadım yok gelmedi, iftardan sonra uyurum gelir dedim yine gelmedi ;(

İstanbul'da tek yaşıyorum. Dün geceden beri elektrik yok. Şarjımı fullemek için öğlen aşağıdaki bir mekana oturdum ama şimdi yine azaldı ve sıkılıyorum gece 00:00 oldu mekan da kapanmıştır ne yapayım bilmiyorum, önerilerinizi alayım.
İlk başta gelir ya deyip yatağa geçip telefonla oynadım yok gelmedi, iftardan sonra uyurum gelir dedim yine gelmedi ;(

Fener ve powerbank almalısın bence.

İlk başta gelir ya diyip yatağa geçip telefonla oynadım yok gelmedi, iftardan sonra uyurum gelir dedim yine gelmedi ;(
Arkadaşına gitç

Türkiye'de elektrik kesintileri yaygın diyebilirim. Bir powerbank'ı dolu bir yerde tutmak önemli. Bir yerlerde mum da bulunsa iyi olur. Yaşadığınız yere göre CLK(Avrupa) veya EnerjiSA(Asya) şirketlerinin müşteri temsilcilerini arayarak ne zaman geleceği hakkında bilgi alabilirsiniz.

Altıma sı*arım (!). Şaka maka gündüzse "gidecek zamanı buldu" deyip dışarı çıkarım akşamsa telefondan arkadaşlarımla konuşurum sonra uyurum.

Bence kendinize bir (power bank) almalısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı