Zeki Fırıldak
Hectopat
+18 içerikli videolar 
Hocam evde 3 yıldır duran açılmamış oksijenli su var. Hangi deneyi yapabilirim?
Kanka burası yeri değil allah aşkına şimdi neyse-+18 içerikli videolar![]()
Hocam simdi hatirlamiyorum da, normal mutfak icin olan mayayi alin, ilik suya koyun, oksijenli suyu alin biraz su dokun ustune, sabun dokun, sonra mayayi sabunlu karisimin icine dokun. Fildisi macunu deneyinin biraz kucuk capli versiyonunu yapabilirsiniz.Hocam evde 3 yıldır duran açılmamış oksijenli su var. Hangi deneyi yapabilirim?
Kanka burası yeri değil Allah aşkına şimdi neyse-
Ev batmasın Hocam?Hocam simdi hatirlamiyorum da, normal mutfak icin olan mayayi alin, ilik suya koyun, oksijenli suyu alin biraz su dokun ustune, sabun dokun, sonra mayayi sabunlu karisimin icine dokun. Fildisi macunu deneyinin biraz kucuk capli versiyonunu yapabilirsiniz.
Bilmiyorum prosedür öyle diyor olabilir ban atmasınlar?Niyeki konuda yalnızken evde ne yaparsınız demiş ben de bunu yapıyorum ne var bunda?
Tepsinin ustunde yapin. O kismini ben mi soylemeliyim artik.Ev batmasın Hocam?
Hocam onun paketini açarsanız karbondioksit suyla tepkimeye girer sakın yapmayın!
Hani tepsiden fışkırırsa sıkıntı büyükTepsinin ustunde yapin. O kismini ben mi soylemeliyim artik.
Yok hocam şaka manasında sıkıntı yok ama oksijenli suyun özelliği kalmamıştır.Hocam öyle olursa ne olur ki? Zaten 3 yıldır kullanılmamış daha kullanılacağını sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.