Tekel bayi açmak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan T27
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 12.898

T27

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. İzmir'de tekel bayi açmayı düşünüyorum. Tekel işinde tecrübesi olanlar fikirlerini belirtirse çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam tekel bayici değilim ama bizim buradaki tekel bayici yağmurlu günde para ıslak olduğunda bile gözlerini ayırır laf sokar ve sana satmıyorum der karnı tok galiba nasıl oluyorsa müşterilerle aranızı iyi tutun abi kardeş eş dost olun gerisi gelir zaten ülkenin yarısı sigara içiyor.

Benim kuzenim mimardı Yıldız Teknik'ten mezun. Bir süre çalıştı, sonra tekel açtı ama iyi bir yer hani böyle tobacco falan elit, entel dantel, dışarıda fıçı duran sanatsal tekeller oluyor ya onlardan.

Adam mimar haliyle içine dikkat etti ciks bir konumda işlek bir yerde açtı öyle küçük tekel değil. 5-6 senede evini arabasını döşedi valla.

Yani konuşuruz bazen de bu işi yapcaksan diyor içerisi sürekli dolu olacak ve temiz ve güzel gözükecek en önemlisi de konumu.

Eğer öyle mahalle arası kötü bir yerde berduş pislik götüren dolu raf olmayan bir yerde açarsan bu iş olmaz usta.

ha şunu da dedi ortalama bir tekele konumu iyiyse her türlü iş yapar dedi tabi bana güvenip de açma:D yatırım tavsiyesi değil ama konuştuklarım da hep kazanıyor valla en kötüsü 20-30 alıyor.

ama çok yorucu bir iş sabaha kadar durcan etcen bir sürü ne idüğü belli olmayan insan dolu yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı