Tekerleğe bir şey sürtüyor

Makaleler
4
Herkese merhaba bisikleti oturarak kullandığımda tekerden sürtme sesi çıkmıyor fakat ayakta ve direksiyonu çevirince sanki bisikletin kablosu sürtmüş gibi ses geliyor. Çözümlerinizi bekliyorum.

Sadece tekeleri dikkate alarak cevap verecek olursam şu önerilerde bulunabilirim. Jant akort ayarına bak, fren pabuçlarına bak sürtüyor mu ve teker göbeklerini incele.

Ya bir bak tekerleğe yakın bir şey var mı olmaması gereken. Bisikletden anlamadığın bellide adam senden fotoğraf istemiş onu da mı yapamıyorsun.

Sadece tekeleri dikkate alarak cevap verecek olursam şu önerilerde bulunabilirim. Jant akort ayarına bak, fren pabuçlarına bak sürtüyor mu ve teker göbeklerini incele.
Tekeri çevirirken video çeksem anlar mısınız? Ama çevirken ses gelmiyor.
Ya bir bak tekerleğe yakın bir şey var mı olmaması gereken. Bisikletden anlamadığın bellide adam senden fotoğraf istemiş onu da mı yapamıyorsun.
Nereyi çekeyim dedim fotoğraf atmam demedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…