Tekerleğe bir şey sürtüyor

Muhtemelenm tekerlek gevşemiş ve üzerindeki baskı azalınca, hafiflikten dolayı sağa sola yalpa yaparak frenlere veya disk kısmına sürtüyordur. Ustalıktan anlarsanız kendiniz tüm vidaları elden geçirim iyice sıkın derim. Yine düzelmez ise bir bisikletçiye götürmenizde fayda var.

Muhtemelenm tekerlek gevşemiş ve üzerindeki baskı azalınca, hafiflikten dolayı sağa sola yalpa yaparak frenlere veya disk kısmına sürtüyordur. Ustalıktan anlarsanız kendiniz tüm vidaları elden geçirim iyice sıkın derim. Yine düzelmez ise bir bisikletçiye götürmenizde fayda var.
Katılıyorum sana. Zaten ayakta sürerken çıkıyormuş ses. Yani ağırlık sebebiyle bir de jant yamuksa sürter.
Sorunumu çözdüm ilgine teşekkür ederim sebebi ön fren papucu sıkışmış yani takılı kalmış freni çıkartınca sustu. Freni baştan başka şekilde taktık sustu.
Sorunumu çözdüm ilgine teşekkür ederim sebebi ön fren papucu sıkışmış yani takılı kalmış freni çıkartınca sustu. Freni baştan başka şekilde taktık sustu janttan geldi diye çok korktum çünkü jantı özel yaptırmıştım yamuldu diyince baya korktum ama allahtan frendennmiş.
Sadece tekeleri dikkate alarak cevap verecek olursam şu önerilerde bulunabilirim. Jant akort ayarına bak, fren pabuçlarına bak sürtüyor mu ve teker göbeklerini incele.
Sorunumu çözdüm ilgine teşekkür ederim sebebi ön fren papucu sıkışmış yani takılı kalmış freni çıkartınca sustu. Freni baştan başka şekilde taktık sustu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı