1 157134 Kilopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 1.636 Makaleler 3 Çözümler 5 10 Mayıs 2021 #11 1 ve 2 kolaydı. 3'ü söyleyemedim.
WiSo Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 748 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #12 Sonuncusunda az bir takildim. İlk ikisini kolayca söyledim.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.017 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #13 andndar dedi: r leri v diye söylüyorum söylesem de doğru olmuyor Genişletmek için tıkla... O sorun bende de var hocam. Çok sıkıyor beni bu durum. Çok dalga geçiyorlar benle.
andndar dedi: r leri v diye söylüyorum söylesem de doğru olmuyor Genişletmek için tıkla... O sorun bende de var hocam. Çok sıkıyor beni bu durum. Çok dalga geçiyorlar benle.
KS KS 4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.473 Çözümler 1 10 Mayıs 2021 #14 Zaqu dedi: İnan şaka yapmıyorum. Karantina sürecinde konuşmayı unuttum gibi bir şey oldu. Genişletmek için tıkla... Pandemi gerçekten zorladı. Ben küçüklükten beri söyleyemiyorum. 22 yaşındayım, söyleyemiyorum.
Zaqu dedi: İnan şaka yapmıyorum. Karantina sürecinde konuşmayı unuttum gibi bir şey oldu. Genişletmek için tıkla... Pandemi gerçekten zorladı. Ben küçüklükten beri söyleyemiyorum. 22 yaşındayım, söyleyemiyorum.
Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 10 Mayıs 2021 #15 andndar dedi: r leri v diye söylüyorum söylesem de doğru olmuyor Genişletmek için tıkla... Aziz Yıldırım gibi mi Fenevbahçe.
andndar dedi: r leri v diye söylüyorum söylesem de doğru olmuyor Genişletmek için tıkla... Aziz Yıldırım gibi mi Fenevbahçe.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Mayıs 2021 #16 3 hariç güzeldi.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.494 Makaleler 1 Çözümler 19 10 Mayıs 2021 #17 Çok yavaş konuştuğum için kimse tekerleme söyleyebileceğime ihtimal vermiyor. Sonra bir tekerleme söylemeye başlıyorum herkes şaşırıyor. Not: Üçünü de rahatlıkla söyledim. Paçavracı paskal patronun paspasını palavracı Pakize paspal pabucuyla patlattı.
Çok yavaş konuştuğum için kimse tekerleme söyleyebileceğime ihtimal vermiyor. Sonra bir tekerleme söylemeye başlıyorum herkes şaşırıyor. Not: Üçünü de rahatlıkla söyledim. Paçavracı paskal patronun paspasını palavracı Pakize paspal pabucuyla patlattı.
Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 10 Mayıs 2021 #18 Sen seni bil sen seni, bil sen seni, bil sen seni, sen seni bilmezsen patlatırlar enseni. Bu tekerleme çok iyiymiş okumayı dener misiniz?
Sen seni bil sen seni, bil sen seni, bil sen seni, sen seni bilmezsen patlatırlar enseni. Bu tekerleme çok iyiymiş okumayı dener misiniz?
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.494 Makaleler 1 Çözümler 19 10 Mayıs 2021 #19 Aliosman Avci dedi: Sen seni bil sen seni, bil sen seni, bil sen seni, sen seni bilmezsen patlatırlar enseni. Bu tekerleme çok iyiymiş okumayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Ezberlesem söylerim ama ezberlemek mesele bunu.
Aliosman Avci dedi: Sen seni bil sen seni, bil sen seni, bil sen seni, sen seni bilmezsen patlatırlar enseni. Bu tekerleme çok iyiymiş okumayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Ezberlesem söylerim ama ezberlemek mesele bunu.
KS KS 4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.473 Çözümler 1 10 Mayıs 2021 #20 Aliosman Avci dedi: Sen seni bil sen seni, bil sen seni, bil sen seni, sen seni bilmezsen patlatırlar enseni. Bu tekerleme çok iyiymiş okumayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet çok güzel de ben de olmuyor.
Aliosman Avci dedi: Sen seni bil sen seni, bil sen seni, bil sen seni, sen seni bilmezsen patlatırlar enseni. Bu tekerleme çok iyiymiş okumayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet çok güzel de ben de olmuyor.