Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #81 Hocam bu profildeki hanım kızımızın ismi nedir? @Kuru kuru Hocam siz neden şaşkın attınız? Küçük bir espiri. Ama harbiden, ismi nedir? 444065 dedi: Çok teşekkür ederim . Güzel düşünceleriniz için. Tekerlemede hiç iyi değilim. Genişletmek için tıkla...
Hocam bu profildeki hanım kızımızın ismi nedir? @Kuru kuru Hocam siz neden şaşkın attınız? Küçük bir espiri. Ama harbiden, ismi nedir? 444065 dedi: Çok teşekkür ederim . Güzel düşünceleriniz için. Tekerlemede hiç iyi değilim. Genişletmek için tıkla...
Haldroweners Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 126 Çözümler 1 10 Mayıs 2021 #82 1 ve 2'yi okuyabildim 3. de zorlandım.
Kuru kuru Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 958 Çözümler 5 10 Mayıs 2021 #83 Bakkal amca dedi: Hocam bu profildeki hanım kızımızın ismi nedir? Genişletmek için tıkla... Aklıma yanlış şeyler geliyor aman hocam.
Bakkal amca dedi: Hocam bu profildeki hanım kızımızın ismi nedir? Genişletmek için tıkla... Aklıma yanlış şeyler geliyor aman hocam.
KS KS 4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.473 Çözümler 1 10 Mayıs 2021 #84 Bakkal amca dedi: Hocam bu profildeki hanım kızımızın ismi nedir? Genişletmek için tıkla... Bilsem keşke, .
Bakkal amca dedi: Hocam bu profildeki hanım kızımızın ismi nedir? Genişletmek için tıkla... Bilsem keşke, .
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #85 Kuru kuru dedi: Aklıma yanlış şeyler geliyor aman hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz yavaş . Dal sarkar kartal kalkar, kartal kalkar dal sarkar. Bunu söylerken sondaki "sarkar" kelimesine hep "şarkal" diyorum.
Kuru kuru dedi: Aklıma yanlış şeyler geliyor aman hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz yavaş . Dal sarkar kartal kalkar, kartal kalkar dal sarkar. Bunu söylerken sondaki "sarkar" kelimesine hep "şarkal" diyorum.
Kuru kuru Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 958 Çözümler 5 10 Mayıs 2021 #86 Bakkal amca dedi: @Kuru kuru Hocam siz neden şaşkın attınız? Genişletmek için tıkla... hocam hahaha atsam tam olmazdı inanılmaz attım
Bakkal amca dedi: @Kuru kuru Hocam siz neden şaşkın attınız? Genişletmek için tıkla... hocam hahaha atsam tam olmazdı inanılmaz attım
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #87 Kuru kuru dedi: hocam hahaha atsam tam olmazdı inanılmaz attım Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam.
Kuru kuru dedi: hocam hahaha atsam tam olmazdı inanılmaz attım Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam.
KS KS 4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.473 Çözümler 1 10 Mayıs 2021 #88 Bakkal amca dedi: Hocam biraz yavaş . Dal sarkar kartal kalkar, kartal kalkar dal sarkar. Bunu söylerken sondaki "sarkar" kelimesine hep "şarkal" diyorum. Genişletmek için tıkla... Dal karkar diye başlamam
Bakkal amca dedi: Hocam biraz yavaş . Dal sarkar kartal kalkar, kartal kalkar dal sarkar. Bunu söylerken sondaki "sarkar" kelimesine hep "şarkal" diyorum. Genişletmek için tıkla... Dal karkar diye başlamam
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #89 444065 dedi: Dal karkar diye başlamam Genişletmek için tıkla... Hocam bende öyle başlıyordum, şimdi zorlaya zorlaya başını düzgün okuyabiliyorum.
444065 dedi: Dal karkar diye başlamam Genişletmek için tıkla... Hocam bende öyle başlıyordum, şimdi zorlaya zorlaya başını düzgün okuyabiliyorum.
Kuru kuru Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 958 Çözümler 5 10 Mayıs 2021 #90 @Bakkal amca İsminizi görünce aklıma şu geldi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@Bakkal amca İsminizi görünce aklıma şu geldi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et