aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.070 Makaleler 3 Çözümler 27 11 Mart 2021 #201 bir2bir3bir4 dedi: Hocam Oyunlar crack mi yoksa Steam hesabı falan mı ? Genişletmek için tıkla... Crack oyunu kim niye parayla alsın
bir2bir3bir4 dedi: Hocam Oyunlar crack mi yoksa Steam hesabı falan mı ? Genişletmek için tıkla... Crack oyunu kim niye parayla alsın
A Akali Ablanız Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.494 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #202 Hocam FIFA 21 ne kadar?
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 11 Mart 2021 #203 bir2bir3bir4 dedi: Hocam Oyunlar crack mi yoksa Steam hesabı falan mı ? Genişletmek için tıkla... Steam paylaşımlı hesap. Akali Ablanız dedi: Hocam FIFA 21 ne kadar? Genişletmek için tıkla... Tekli oyunlar 10 TL. Yarın Watch Dogs Legion oyunu gelecektir. Fiyat 10 TL.
bir2bir3bir4 dedi: Hocam Oyunlar crack mi yoksa Steam hesabı falan mı ? Genişletmek için tıkla... Steam paylaşımlı hesap. Akali Ablanız dedi: Hocam FIFA 21 ne kadar? Genişletmek için tıkla... Tekli oyunlar 10 TL. Yarın Watch Dogs Legion oyunu gelecektir. Fiyat 10 TL.
lnote Centipat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 183 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mart 2021 #204 reddline dedi: Steam paylaşımlı hesap. Tekli oyunlar 10 TL. Yarın Watch Dogs Legion oyunu gelecektir. Fiyat 10 TL. Genişletmek için tıkla... Birisi Steam hesabına giriş yaptığında bize sürekli bildirim geliyor mu? Webteknonun videosunda öyle olmuştu da o yüzden soruyorum.
reddline dedi: Steam paylaşımlı hesap. Tekli oyunlar 10 TL. Yarın Watch Dogs Legion oyunu gelecektir. Fiyat 10 TL. Genişletmek için tıkla... Birisi Steam hesabına giriş yaptığında bize sürekli bildirim geliyor mu? Webteknonun videosunda öyle olmuştu da o yüzden soruyorum.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 12 Mart 2021 #205 lnote dedi: Birisi Steam hesabına giriş yaptığında bize sürekli bildirim geliyor mu? Webteknonun videosunda öyle olmuştu da o yüzden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Çevrımdışı modda oynarsanız o bildirim gelmez. Çevrimiçi durursanız hep hesapta sağ tarafta bildirimler çıkacaktır tabiki.
lnote dedi: Birisi Steam hesabına giriş yaptığında bize sürekli bildirim geliyor mu? Webteknonun videosunda öyle olmuştu da o yüzden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Çevrımdışı modda oynarsanız o bildirim gelmez. Çevrimiçi durursanız hep hesapta sağ tarafta bildirimler çıkacaktır tabiki.
A Akali Ablanız Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.494 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #206 reddline dedi: Çevrımdışı modda oynarsanız o bildirim gelmez. Çevrimiçi durursanız hep hesapta sağ tarafta bildirimler çıkacaktır tabii ki. Genişletmek için tıkla... Hocam alıyorum bir discorda bakar mısın?
reddline dedi: Çevrımdışı modda oynarsanız o bildirim gelmez. Çevrimiçi durursanız hep hesapta sağ tarafta bildirimler çıkacaktır tabii ki. Genişletmek için tıkla... Hocam alıyorum bir discorda bakar mısın?
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 12 Mart 2021 #207 Akali Ablanız dedi: Hocam alıyorum bir discorda bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Geri dönüş yapıldı.
Akali Ablanız dedi: Hocam alıyorum bir discorda bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Geri dönüş yapıldı.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.047 Makaleler 3 Çözümler 12 12 Mart 2021 #208 reddline dedi: Geri dönüş yapıldı. Genişletmek için tıkla... Yaptığınız işe sonsuz saygı duyuyorum hocam. Merakımdan soruyorum, ne kadar para kazandınız?
reddline dedi: Geri dönüş yapıldı. Genişletmek için tıkla... Yaptığınız işe sonsuz saygı duyuyorum hocam. Merakımdan soruyorum, ne kadar para kazandınız?
Cenkkaraman Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 1 12 Mart 2021 #209 Alanlar, aldım ve kullanıyorum diye yazsalar alacaklar içinde garanti olur. Yoksa kafada şüphe kalmıyor değil.
Alanlar, aldım ve kullanıyorum diye yazsalar alacaklar içinde garanti olur. Yoksa kafada şüphe kalmıyor değil.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 12 Mart 2021 #210 yesososo dedi: Yaptığınız işe sonsuz saygı duyuyorum hocam. Merakımdan soruyorum, ne kadar para kazandınız? Genişletmek için tıkla... Net hesaplamadım. Aldığım paralar zaten düşük miktarlar. Gamesatışta 3 oyun 25 iken ben 6-7 oyunu 20'ye satıyorum. Gelen paralarla yeni oyunlar alıyorum. Net parayı bilmiyorum.
yesososo dedi: Yaptığınız işe sonsuz saygı duyuyorum hocam. Merakımdan soruyorum, ne kadar para kazandınız? Genişletmek için tıkla... Net hesaplamadım. Aldığım paralar zaten düşük miktarlar. Gamesatışta 3 oyun 25 iken ben 6-7 oyunu 20'ye satıyorum. Gelen paralarla yeni oyunlar alıyorum. Net parayı bilmiyorum.