- Makaleler
- 3
Crack oyunu kim niye parayla alsınHocam Oyunlar crack mi yoksa Steam hesabı falan mı ?
Crack oyunu kim niye parayla alsınHocam Oyunlar crack mi yoksa Steam hesabı falan mı ?
Steam paylaşımlı hesap.Hocam Oyunlar crack mi yoksa Steam hesabı falan mı ?
Tekli oyunlar 10 TL.Hocam FIFA 21 ne kadar?
Steam paylaşımlı hesap.
Tekli oyunlar 10 TL.
Yarın Watch Dogs Legion oyunu gelecektir. Fiyat 10 TL.
Çevrımdışı modda oynarsanız o bildirim gelmez. Çevrimiçi durursanız hep hesapta sağ tarafta bildirimler çıkacaktır tabiki.Birisi Steam hesabına giriş yaptığında bize sürekli bildirim geliyor mu? Webteknonun videosunda öyle olmuştu da o yüzden soruyorum.
Çevrımdışı modda oynarsanız o bildirim gelmez. Çevrimiçi durursanız hep hesapta sağ tarafta bildirimler çıkacaktır tabii ki.
Geri dönüş yapıldı.Hocam alıyorum bir discorda bakar mısın?
Yaptığınız işe sonsuz saygı duyuyorum hocam. Merakımdan soruyorum, ne kadar para kazandınız?Geri dönüş yapıldı.
Net hesaplamadım. Aldığım paralar zaten düşük miktarlar. Gamesatışta 3 oyun 25 iken ben 6-7 oyunu 20'ye satıyorum. Gelen paralarla yeni oyunlar alıyorum. Net parayı bilmiyorum.Yaptığınız işe sonsuz saygı duyuyorum hocam. Merakımdan soruyorum, ne kadar para kazandınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.