holywitcherofrivia
Kilopat
Geforce Now'da oynanıyor. Steamı çevrımdışı moda alırsanız. Oynayan müşterilerim var.Geforce now da oynanıyormu?
Hocam oyunu alın sonra iade edin 10 tl size gelir.
Maalesef.@reddline Hocam Immortals Fenyx Rising geçti mi elinize?
Peki size steamden oyun atsam sizde onu iade edin böylece steamdeki para size geçer.Olur mu?.Geforce Now'da oynanıyor. Steamı çevrımdışı moda alırsanız. Oynayan müşterilerim var.
Maalesef.
Olur hocam hangi oyunu alacaksınız ?Peki size steamden oyun atsam sizde onu iade edin böylece steamdeki para size geçer.Olur mu?.
10 tl lik herhangi bir oyun bakarım Bi ara.Olur hocam hangi oyunu alacaksınız ?
Yok benden hangi oyunu istiyorsunuz anlaminda.10 tl lik herhangi bir oyun bakarım Bi ara.
Yakın zamanda almayı ve satmayı planladığınız bir oyun mu hocam? Ona göre satın alacağım da, kusura bakmayın.Geforce Now'da oynanıyor. Steamı çevrımdışı moda alırsanız. Oynayan müşterilerim var.
Maalesef.
Cyberpunk alacağım kardeşim için ben yarın veya öbür günlerde size ulaşırım.Yok benden hangi oyunu istiyorsunuz anlaminda.
Tamamdir.Cyberpunk alacağım kardeşim için ben yarın veya öbür günlerde size ulaşırım.
Paket 1'dekilerin hepsi ayni hesaptadir.Hocam paket 1 aldı diyelim tüm oyunlar ayrı hesaplarda mı, yoksa hepsi aynı hesapta mı?
Dediğinizi anlayamadim.Yakın zamanda almayı ve satmayı planladığınız bir oyun mu hocam? Ona göre satın alacağım da, kusura bakmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.