Teklif verme üzerine kurulu web sitesi nasıl hazırlanır?

tembelkoala

Centipat
Teklif verme üzerine kurulu bir website fikrim var. Site genel hatlarıyla şu şekilde olacak: Müşteri site üzerinden ilan verecek ve üreticiler de ilanlara teklif verecek. Müşteri beğendiği teklifi seçip anlaşacak. Ürün eline geçtiğinde ise üretici parasını alacak. Site genel olarak https://www.iyimakale.com/'a benzeyecek. Ancak makale yerine AAA ürününün satışı olacak. Sizce bu siteyi kurmak için nasıl bir yön izlemeliyim. Wordpres üzerinden bu işi yapmak mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel olarak böyle bir site yapmak için gerekli bütçe ne kadar olur?

Bu hizmeti alabileceğim bir platform önerebilir misiniz?

Armut, hic kullanmadim ama yazilimci bulabilirsin.

Yabanci platformlari tavsiye ederim eger projeni Ingilizce dokumante edebileceksen, daha iyi yazilimcilara ulasabilirsin. ( freelancer, upwork )

Yazdiklari kodu duzgun dokumante etmelerini ve kodun nasil calisacagini, hangi class'larin paketlerin ne is yaptigini vs yazmalarini iste.

Ileride bir gun baska bir yazilimci ile calismak istersen kolaylik saglar. Kiminin yazdigi kodu okumak onun yaptigi isi sifirdan yapmaktan daha zor oluyor.

Ekleme: Bir de yazdiklari kodun tamamini sana gondermelerini iste. Bazilari isi bilmeyen kimselere sadece executable gonderiyor. Yazdigi kodu kendi bilgisayarinda onun yazdigi dokumanlara bakarak calistirip istedigin her ozelligin var oldugunu kontrol etmeden odeme yapma.

Şu an için sadece online ftp siteleri kullanarak ( portlar yasaklı npm ' den modül bile çekemiyorum:D )web sitelerine yardım edebiliyorum yoksa çok zor bir iş değil.

Kendiniz öğrenip kodlamaya çalışırsanız mutlaka sitede güvenlik açıkları çıkacaktır. Eğer direkt iş kurma fikriyle yola çıkıyorsanız deneyimli birisine yazdırmanızı tavsiye ederim ama kendiniz öğrenmek isterseniz de güzel bir başlangıç olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı